|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το bottom drain έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του. Θέλει σωστό σχεδιασμό από την αρχή για να το τοποθετήσεις. π.χ. όλο το φίλτρο πρέπει να είναι κάτω από την επιφάνεια της λίμνης. Αυτό από ότι βλέπω η Αρτεμισία το έχει πετύχει σε αυτή την λίμνη, ενώ στην παλιά λίμνη δεν μπορεί να μπει... είναι διαδικασία μεγάλη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιώτη πλάκα έχεις ! Γελάω με το σκαλοπάτι
![]() ![]() ![]() Μια απόφαση είναι να την μεγαλώσεις την λίμνη σου ![]() Γιάννη μου ![]() ![]() Τωρα έχω αρχίσει να κουράζομαι τόσο που λέω "Δεν αντέχω !! " η δεξιά μου πλευρά είναι λές και έπαθα εγκεφαλικό απο το ανακάτεμα των τσιμέντων ... ευτυχώς ένας κύριος μου δάνεισε μπετονιέρα (με αντάλλαγμα 10 μπυρες ![]() ![]() ![]() ![]() Αντλίες έχω , οπότε δεν θα μπώ σε μεγάλα έξοδα για bottom drain ![]() Θα φυγω 2-3 μέρες να ξεκουραστω ..... θα μου δώσω άδεια απο αυριο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Άντε καλή ξεκούραση να έχεις, περιμένουμε πως και πως την δυνατή συνέχεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη μου
![]() Δυστυχώς αυτό τον μήνα δεν "περπατάνε" και πολλά πράγματα ....... ![]() ![]() ![]() ![]() Bulkhead δεν έβρισκα (4 ήθελα), τελικά πήρα για πισίνες ![]() ![]() Το καλό είναι ότι δεν θα ασχοληθώ πολύ ακόμα με το φίλτρο , αφου με τις αλλαγές liner τα refund και άλλα καλά , μου έκανε δώρο ο αγαπημένος μου odinουλης μια δεξαμενη !! Τα φιλιά μου ![]() ![]() Τώρα είμαι σε αυτη την φάση (φωτό) εμεινε μόνο το πάτωμα και ασχολούμαι με το τι πέτρες θα βάλω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καθε εμποδιο για καλο Ατρεμις.. με τοσα δωρα που εχεις κανει εσυ και σε μενα προσωπικα και σε πολλους εδω μεσα ηταν απλα το τιποτα μια δεξαμενουλα.. καλη ευκολια ευχομαι
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννάκο μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ , τα κάνω με την καρδιά μου πάντα ! δεν περιμένω τίποτα
![]() ![]() Σήμερα λοιπόν , μάζεψα πέτρες απο το βουνό ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
clean!!!! θα γινει κουκλα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
η λίμνη μας!!! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 01-02-13 16:09 |
καινούργιος με λίμνη | billkill | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 36 | 04-06-12 14:37 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |