|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Και γω διάβασα εδώ μέσα για τους μονομάχους ότι πάνε με τα ancistrus και τα αμανο. Την συμβουλή την έδινε ένας παγκοσμίου φήμης για μονομάχους...είμαι σε δίλημμα είναι η αλήθεια... Οι διαστάσεις του ενυδρείου είναι 71x31x24, στην ουσία 54 λίτρα Τώρα μία άλλη ερώτηση....να επιλέξω από pet shop;; δεν πολύ γουστάρω αυτού του είδους τις αγορές είναι η αλήθεια... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορεις βρες εναν με κοντα πτερυγια... Είναι πολύ πιο υγιείς (και ομορφοι κατα την γνωμη μου).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
εαν οντως ειναι 24 το υψος (δλδ εχεις επιφανεια 70χ30) εγω θα εβαζα ενα χαρεμακι μονομαχων, φουλ φυτεμενο ομως
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως έχω την εντύπωση πως το ενυδρείο σου είναι τέλειο για μονομάχο. Ρηχό και πλατύ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει όπωσδήποτε να αγοράσω καπάκι και τελικά θα τις βγάλω τις μοβ πετρούλες.
Το μέγεθος του ενυδρείου εμένα δεν μου αρέσει γενικά, αλλά αναγκαστικά έχω αυτό επειδή είμαι ακόμα σπίτι των δικών μου...οπότε απλά κάνω υπομονή...γενικά ![]() Τώρα μια τελευταία ερώτηση, στην Λάρισα ξέρετε κανένα pet shop που να πουλάνε;; |
|
||||
|
||||
![]()
Παρε ενα κομματι σιτα παραθυρων και προσαρμοσε το πανω αντι για καπακι.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα ήταν καλύτερα καπάκι για να μην εξατμίζεται εύκολα το νερό;
|
![]() |
Tags |
μονομάχος, ενυδρείο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος ψυχομαχει.. SOS! ! ! | giakgrig | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 90 | 23-03-15 14:57 |
fin rot μονομάχος | maria1983 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 20-07-11 18:06 |
Μονομάχος SOS!!! | dimitrak2000 | Bettas | 11 | 04-07-09 10:14 |
Fin rot σε μονομάχο | Strahos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 13-03-06 04:22 |
Που θα βρω μονομάχο? | spirosta | Bettas | 5 | 28-08-05 08:56 |