|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα,
αν και είμαι ο πλέον ακατάλληλος για να προτείνω λύσεις στο πρόβλημα σου, ρίξε μία ματιά εδώ μπορεί να σε βοηθήσει http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22519 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω τι εγινε .... δεν προλαβα να τα διαβασω κιολας . Ειμαι εξω και μου ειναι δύσκολο. Θα μπω στο θέμα Μήπως και βοηθησω .
Η καραντινα θελει οπωσδήποτε φιλτρο εστω ενα μικρο με μπολι απο το κυρίως φίλτρο. Μπολι εννοω βιολογικό υλικο. Επισης πρεπει να ειναι καποια λιτρα ( ενα πλαστικο δοχειο 60 λιτρων για ενα μικρο ψαρι ειναι μια χαρα ). Αυτα για αρχη . Οταν ενα ψαρι μπαίνει σε καραντινα μεχρι να αξιολογηθεί η κατάστασή του πρεπει να το κραταμε με οσο το δυνατόν καλυτερες συνθηκες . Τωρα που βρισκομαστε ? Γιατι ειμαι και εκτος σπιτιου και δεν μπορω νατα διαβασω ολα ..... Αλλα αν μπορω να βοηθησω με οποιοδηποτε τροπο θα ειναι μεγαλη μου χαρα να διαθεσω φιλτρο η οτιδηποτε αν δεν υπαρχει η δυνατότητα αγορας .
|
|||
|
|||
![]()
ασε δημητρη ολο το αρθρο που μ εστειλες τοχω διαβασει κανα 150 φορες!!!!! αλλα ακρη δεν μπορω να βγαλω. δεν εχει σημαδια η
οτιδηποτε εξωτερικο συμπτωμα. |
|
|||
|
|||
![]()
εχω ενα εσωτερικο μικρο θα βαλω μπολι απτο κανονικο μου φιλτρο κ θα το βαλω σε λειτουργια.
δν ειναι καλα το ψαρακι καθεται ακουμποντας στον πυθμενα. κανει κανα δυο βολτεσ κ ξανα το ιδιο. αναπνεει μια στο τοσο ανοιγοκλεινοντασ πολυ λιγο τα βραγχια του. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα κι από μένα
Τα τεστ σίγουρα δεν έχουν λήξει; Έχεις κανεναν γνωστό να τεσταρεις αμμωνία και νιτρώδη; Το γκαπυ τι δουλειά έχει στο ενυδρείο; Θα έλεγα να επιστρέψεις το ψάρι στο ενυδρείο και αν μπορείς να βγάλεις φώτο από εκεί .. στο 10 λίτρο θα πρεπει να κάνεις κάθε μέρα αλλαγή Υ.γ. αλάτι Χίων από αβ ,χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχουν ληξει. σερα ειναι.
αυριο θα παρω καινουρια ειναι η αληθεια ειμαι στα τελειωματα. ο γκαποφιλος κατεληξε μετα απο δωρο! η σε μενα θα ερχοταν η σε πετσοπ κ λυπηθηκα να τον αφησω να παει στο αγνωστο!!! στο 10λιτρο προσωρινα δεν με πειραζει κ να κανω κ ανα 2 ωρεσ αλλαγες!! ναι μωρε αυτο το χιων χοντρο χωρισ προσθετα βαζω καλα διαλλυμενο. |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε ότι σου είπε ο Γιάννης επέστρεψε το ψαρι στο ενυδρείο . Δεν μπορείς να το κρατας στο 10λιτρο για καλύτερα μόνο χειρότερα γίνεται .
Χωρίς φίλτρο η αμμωνία στο 10λιτρο χτυπάει κόκκινα .
|
||||
|
||||
![]()
Βάλτο πίσω , έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να το έχεις εκεί...
Δεν βλέπω να έχει κάτι που μπορεί να κολλήσει το γκαπυ.. Βγάλε όσες περισσότερες καθαρές φωτογραφίες μπορείς. Πόσο αλάτι έβαλες; Αν έβαλες πολύ , αναγκαστικά θα πρέπει να αφαιρεθεί σιγά σιγά ώστε να επιστρέψει στο ενυδρείο με ασφάλεια. Κάνε και μια μεγάλη αλλαγή στο 60λιτρο |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε xhackee μέχρι να μας δώσει τα φώτα της η Αρτεμισία
εγώ θα πρότεινα να κάνεις μια καλή αλλαγή νερού στο κυρίως ενυδρείο και να επιστρέψεις εκεί το ψάρι (για να κάνεις εκεί την όποια θεραπεία) και μην ταΐζεις. Για τα υπόλοιπα, δεν μου κάθεται καλά το 0 νιτρικά και το γκάπυ χάρισε το. *NikosKoul κούλαρε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS ΜΟΛΛΥ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ | ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-12-17 00:31 |
Γκάμπι στον πατο | Tetrakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-04-16 15:50 |
στησιμο με φελιζολ στον πατο | Vangelis21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 20-09-12 10:05 |
χρυσοψαρο στον πατο | Vangelis21 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 15 | 14-07-12 15:50 |
βοηθεια-ετοιμοθανατο χρυσοψαρακι!!! | ino | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 90 | 06-02-12 23:58 |