|
|
||||
|
||||
![]()
2 ευρω εχει το τεμαχιο στο Σταματιαδη και ειναι σιλικονης, απο οτι μου ειπε το παλικαρι.
Το original απλα ανεφερα οτι τελικα υπαρχει, επειδη ο Κλεοβουλος ειπε οτι εδω και χρονια δεν υπαρχει σαν ανταλλακτικο απο την eheim. |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... για την απάντηση.
Τα σιλικόνης είναι κοκκινοπά.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενας μηνας παρα κατι και σημερα παλι πλημμυρα!
Ακριβως οπως και πριν! Εχουν αρχισει και σπανε τα νευρα μου, αγχωνομαι περισσοτερο απο οτι χαλαρωνω με το ενυδρειο... Σκοπευω να αλλαξω και το οring του flow meter μπας και βαζει απο εκει νερα. ------------------------- Αλλαξα και το oring του flow meter μολις τωρα. 30 λεπτα το ενα απο Σταματιαδη (οχι σιλικονης). Διαστασεις oring 10,77mm x 2,62mm Εαν ξαναδω νερα θα βγω στο μπαλκονι και θα αρχισω να φωναζω!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kill_bill : 29-06-18 στις 13:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα
(και μετά να μου στείλεις φλάντζες να φτιάξω ένα παρατημένο που έχω κάπου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω να δεις Κλεοβουλε!
Στειλε μου ενα πμ και πες μου τι χρειαζεσαι για να δρομολογηθουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε ένα-ένα τα σημεία που υποψιάζεσαι ότι μπορεί να βγαίνει το νερό... και χρησιμοποιώντας χαρτί κουζίνας, εντόπισε το προβληματικό.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο η διαρροή είναι πάνω στο καπάκι και υπάρχουν 2 πιθανότητες αν δεν είναι κάτι πχ σπασμένο : ή από το prime button ή από το flow meter. Και μια μικρή σταγόνα να χάνει, μαζεύεται νερό και αρχίζει να βγαίνει από την έξοδο καλωδίου
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πλημμυρα και eheim | aquahobby | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-04-11 09:45 |
EHEIM 2026 | Χαραμάδας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-08-10 21:34 |
Eheim professionel 2026 | olga | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-06-10 22:08 |
Eheim 2026 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-01-09 18:08 |
eheim 2026 | Obelix(Reifen) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 18-07-04 14:56 |