|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε να παρει η ευχη!
Παρε οτι φλαντζα θελεις στο χερι και παρε αντιστοιχες στο Σταματιαδη. Για το prime button και το flow meter γραφω παραπανω τι διαστασεις πηρα. Οταν λες κεφαλης, ποια φλαντζα εννοεις? Αυτη που στεγανοποιει καδο και κεφαλη? Εγω σημερα που εχω γενικοτερη συντηρηση, θα ανοιξω το καπακι του φιλτρου να δω αν εχει εστω και λιγο νερο μεσα. Το ειχα στεγνωσει πολυ καλα μετα τη δευτερη νιλα που εφαγα απο το flow meter. Λογικα δεν πρεπει να εχει ουτε σταγονα... |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε να δούμε τι έγινε.
Παράθεση:
Πριν χρόνια που είχα ψάξει Θεσ/νίκη δεν έβρισκα σε φλατζάδικα. |
|
||||
|
||||
![]()
Την φλάντζα της κεφαλής την έχω (κοντά στα 15 ευρώ την είχα πάρει... έτσι για να υπάρχει).
Σήμερα αγόρασα από τον Σταματιάδη του prime button (1.80 ευρώ περίπου το 1 και του ενδείκτη ροής τα 10 τεμ. κάπου 1 ευρώ) σύμφωνα με τις διαστάσεις που έγραψε ο kill bill. Το πρόβλημα μου είναι πως θα φτάσω στο σημείο, για να αντικαταστήσω το O-ring του prime button. ΔΕΝ βλέπω να έχει πρόσβαση, από κάπου. Έλυσα τις 4 "μέσα" βίδες και τις 2 από "έξω"... αλλά ΔΕΝ βρίσκω άκρη. Το καπάκι εσωτερικά που έχει και την φτερωτή... βγαίνει με κάποιο τρόπο; Το πάνω μέρος του prime button... βγαίνει από τις 4 βάσεις που "κρατάνε" τα ποδαράκια, με τα ελατήρια; ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα πιο πάνω λινκ τα είδες?
(μη με κάνεις να απαντάω όπως εσύ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα είχα δει... ΔΕΝ τα θυμόμουν.
Πάω να το ξανακοιτάξω... και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την άμεση εξυπηρέτηση.- ![]() ![]() ------------------------- Το "χειρουργείο"... μάλλον στέφθηκε από επιτυχία.... διαρροή ΔΕΝ βλέπω. ![]() ![]() Μια απορία μου έμεινε... γιατί ΔΕΝ βρήκα κάπου το O-ring της ένδειξης ροής; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 10-07-18 στις 20:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Eδώ φαίνεται που είναι
![]() Μακάρι να πέτυχε και η δική σου εγχείρηση! |
|
||||
|
||||
![]()
Να αλλαξεις και το φλαντζακι του flow meter για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Οπως ειπε και στις αρχες ο Κλεοβουλος, το πλαστικο του σπαει ευκολα, οποτε προσοχη στα αυτακια του οταν το αφαιρεις απο τη κεφαλη. Χθες που ανοιξα το καπακι του φιλτρου, δεν υπηρχε ουτε σταγονα μεσα. Φτου μη το ματιασω...Δε ξαναλεω οτι λυθηκε το προβλημα, αλλα καλα παει ως φαινεται. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πλημμυρα και eheim | aquahobby | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-04-11 09:45 |
EHEIM 2026 | Χαραμάδας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-08-10 21:34 |
Eheim professionel 2026 | olga | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-06-10 22:08 |
Eheim 2026 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-01-09 18:08 |
eheim 2026 | Obelix(Reifen) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 18-07-04 14:56 |