|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν θελεις να με ακουσεις!και εμενα μου αρεσει η περκα,αλλα για τα λιτρα σου καλο θα ηταν να δοκιμαζες με γυλους που εχουν ομορφα χρωματα,και εχουν αποδειξει την προσαρμοστικοτητα τους.οπωςδηποτε να βαλεις μεσα σκαλτσινια,γιατι προσφερουν τεραστιο εργο και στη φυση και στα θαλασσινα ενυδρεια!
|
|||
|
|||
![]()
Σε καταλαβαίνω, κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, και μάλιστα είμαι Αθήνα.
Για το ενυδρείο έχω πιάσει διάφορα, πάντα με μικρό αγκίστρι, από έξω ή με καθετή από βάρκα. Όταν ανεβαίνουν από μεγάλο βάθος και έχουν φουσκώσει "σκάσει", τα τρυπάω με μια βελόνα και βγαίνει ο αέρας και μετά είναι ΟΚ. Με αυτή τη μέθοδο έχω τώρα μια χειλού και μια πέρκα. Πέρκα χάνο είναι πολύ εύκολο να πιάσεις. Δοκίμασε μόνο με καλύτερα δολώματα, αυτά για μένα κάνουν διαφορά πχ ακροβάτης. Επιπλέον εγώ έχω ένα δοχείο μεταφοράς ζωντανού δολώματος, με οξυγονωτή που με αυτόν έχω διατηρήσει ψάρια που έπιασα σε διακοπές σε νησί και τα μετέφερα Αθήνα μετά από 4-5 μέρες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όλα πιασμένα με απόχη απο τα jumbo ![]() ![]() ![]() Αλλά και η νανο-πέρκα είναι ιδιαίτερο ψάρι, τέρμα περίεργο, εξερευνεί και κοιτάζει σαν άνθρωπος ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευγε!!!εχω μια απορια.μεσα στο ενυδρειο σου,εχεις ενα πρασινο ψαρακι που λεγεται γραμματικος!(μοιαζει με το γυλο}αυτο προσαρμοστηκε ευκολα?η λαπινα που ειδα μπορει να προσαρμοστει?κριμα ρε φιλε αν σε ηξερα παλια θα σου εδινα πολλα τετοια ψαρια!σμερνες ολων των μεγεθων επιανα 3-4 καθε βραδυ!!γραμματικους εχει εδω σε ενα σημειο και εχουν αντικαταστησει τον πλυθησμο των γυλων!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν εννοείς το Symphodus Roissali, μια χαρά επίσης... Και τα δύο πιάνονται εύκολα με απόχη στα ρηχά.. Σμέρνες έχω φιλοξενήσει κι εγώ σε ενυδρεία... Γιατί τις έπιανες τόσες πολλές εσύ?? |
|
||||
|
||||
![]()
στα παραγαδια,οταν εχει σκοταδι ορμανε σαν τρελλες!!!παντως τους εχεις βαλει τα γυαλια (στα τροπικα)χε χε χε
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αλλο ενα ψαρι που θα σου κανει ειναι η ουγαινα(μυτακι)!
------------------------- η θαλασσα ανηκει σε ολους,αρκει να την σεβομαστε,αυτην,τους αλλους,και τον εαυτο μας.οι συνετοι ψαροντουφεκαδες θα συνετισουν τους αμυαλους,οι συνετοι επαγγελματιες τους κακους,κοκ.
scapegoat ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oreonymos : 29-05-18 στις 22:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως πιανετε την μανα ? | Albatros | Malawi | 28 | 20-10-15 23:03 |
Ανεμιστήρες vs wavemaker. | Michalis... | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 11-05-14 15:21 |
Ερωτηση για τα ψαρια | ntak | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 23-06-11 21:34 |