|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα. Ποιες ειναι οι διαστασεις του ενυδρειου?
|
|
||||
|
||||
![]()
100*30*40
(Μηκος*Βαθος*Υψος) 120lt Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
θα χρησιμοποιησεις μικρα αγκιστρακια γοπισια.με λιγο ακροβατη.τον κιουρτο θα τον εχεις στη θαλασσσα.οταν θα πιασεις το αμοιρο το ψαρι θα το βαλεις μεσα στον κιουρτο κοκ.οταν θα τελειωσεις τοτε μονον θα βαλεις τα ψαρια σε πλαστικο κουβα ,με φρεσκο νερο που θα συλλεξεις εκεινη τη στιγμη!εχεις 7 λεπτα καιρο μεχρι το σπιτι σου,για ναμην εχουν τα ψαρια προβλημα.αν χρειαστει να καθυστερησεις,τοτε θα τα μεταφερεις με τη μεθοδο της σακκουλας.
|
||||
|
||||
![]()
Κανένα ψαρά που ψαρεύει με δίχτυα δεν ρωτάς, να σου αφήσει 5-6 ψαράκια σε ένα κουβά?? Πηγαίνει πέρα δώθε η βαρκούλα, θα μετακινείται το νερό, δεν θα έχουν πρόβλημα πιστεύω...
Έχω πάρει ψαράκια πολλές φορές έτσι.. Πιστεύω το wavemaker σου θα σου μετακινεί την άμμο... σε λοφάκια, ανάλογα με την ροή του νερού... Εϊναι ωραία η άμμος, αλλά θέλει μελέτη ανάλογα μρ την τοποθέτηση των βράχων για να μην σου την μετακινεί... |
|
||||
|
||||
![]()
την ωρα που ο επαγγελματιας ψαρας,παιρνει την καλαδα,το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτει ,ειναι να ξεψαρισει εκεινη την ωρα,και να φυλαξει ψαρια σε κουβα.αυτο γινεται οταν εχουν αντλια σε μονιμη λειτουργια,επειδη θελουν να βγαλουν καποια ψαρια,ζωντανα εξω στη στερια.τωρα ο φιλος ηθελε,καμια περκα,καμια χειλου,κανα γυλο.αυτα μπορει να τα πιασει μονος του,χωρις να υποχρεωθει σε κανεναν!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
στην περκα,δοκιμασε με ψαροδολι και θα τα καταφερεις!το νησι σου ειναι γεματο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως πιανετε την μανα ? | Albatros | Malawi | 28 | 20-10-15 23:03 |
Ανεμιστήρες vs wavemaker. | Michalis... | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 11-05-14 15:21 |
Ερωτηση για τα ψαρια | ntak | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 23-06-11 21:34 |