|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο πλέκο είναι Ancistrus sp. και δεν ξεπέρασε τους 10 πόντους τα τελευταία 5 χρόνια που τον έχω (κι ούτε θα τους ξεπεράσει). Από ροή νομίζω πως είμαι καλά αν και όπως είπες δεν έχει νόημα να μεταφερθούν στο φίλτρο. Απ' ότι ρώτησα και σε άλλους ο πιο ύποπτος είναι ο πλέκο. Νόμιζα πως ο κύκλος του αζώτου θα τα "έλιωνε" με την βοήθεια των βακτηρίων... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για την απομακρυνση τους, χρειαζεσαι καλυτερη κυκλοφορια (οπως προταθηκε πιο πανω) και σκουπα βυθου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θέμα είναι πως αν όντως φταίει ο πλέκο για την μεγάλη ποσότητα που μαζεύεται σε 2-3 μέρες, τι μπορώ να κάνω?? Είναι κάποια ασθένεια? Είναι κακή διατροφή? (του δίνω Wafer Mix της Tropical) Είναι από γεράματα? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επικεντρωσου στην κυκλοφορία κ κοιτα αν το φιλτρο σου εχει την ροη που πρεπει να εχει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στα 2 από τα 3 καλαθάκια του φίλτρου έχω ελαφρόπετρα και βιολογικό υλικό μικρής κοκομετρίας. Λες να το αντικαταστήσω με μακαρόνι ή κάτι κυλινδρικό για καλύτερη ροή ή είναι ανούσιο??
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν νομίζω αυτό ,να παίζει ρόλο. Κοίτα τους σωλήνες καταρχήν,εξίσου κ εισοδου πολλες φορες απο την βρωμα μειώνεται η διάμετρος κ συνεπώς η ροη 2ον κοιτα το ενυδρειακο βαμβάκι να είναι σωστα κ 3ον παίξε λίγο με το spray bar.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κι άλλοι μου το είπαν οπότε λέω να αρχίσω τους πειραματισμούς με κανένα DIY. Thanks! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα; | NikosKoul | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 20-04-18 12:16 |
χρυσόψαρο με άσπρες μακριές ακαθαρσίες, ασθένεια? | bouldoza | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 18-06-10 11:42 |
Πρόβλημα νε ΝΟ2 και ΝΟ3 | Roi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-02-09 16:23 |
Πρόβλημα με RO | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Δίσκοι | 14 | 11-01-05 17:58 |
Πρόβλημα με το CO2 | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-12-04 19:56 |