|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν νομίζω αυτό ,να παίζει ρόλο. Κοίτα τους σωλήνες καταρχήν,εξίσου κ εισοδου πολλες φορες απο την βρωμα μειώνεται η διάμετρος κ συνεπώς η ροη 2ον κοιτα το ενυδρειακο βαμβάκι να είναι σωστα κ 3ον παίξε λίγο με το spray bar.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κι άλλοι μου το είπαν οπότε λέω να αρχίσω τους πειραματισμούς με κανένα DIY. Thanks! |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ μονος μου το έφτιαξα,Στην 3 προσπάθεια πέτυχα να μην μένει τίποτα στην άμμο .μην σ ξεγελάει όμως ότι δεν φεύγουν αμέσως.
------------------------- ¶σχετο το φίλτρο που το έχεις??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΤ : 17-05-18 στις 21:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κάτω από το ενυδρείο...μάλλον σκέφτεσαι αν ζορίζεται από την υψομετρική διαφορά. Η θέση του είναι οκ. |
|
|||
|
|||
![]()
Τι πλάτος έχει???
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο δισκοενυδρειο ειχα το "μπαστουνι" εξαγωγης που ανα περιπου 10 cm μπορουσες να το στρεψεις οπου ηθελες ... Ετσι τα μισα τα ειχα να κανουν ανατάραξη απλα της επιφανεις του νερου και τα αλλα μισα "κοιτουσαν"¨προς τα κατω πετυχαίνοντας καλυτερη ροη στον βυθο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο το συγκεκριμένο που δείχνεις είναι το Eheim Installationset. Το βρήκα κάπου στα 22 ευρώ. Το θέμα είναι πως προσαρμόζεται σε σωλήνα σιλικόνης και δεν είμαι σίγουρος αν θα κάνει καλή στεγανοποίηση στη σωλήνα του Fluval που είναι σαν σπιράλ...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα; | NikosKoul | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 20-04-18 12:16 |
χρυσόψαρο με άσπρες μακριές ακαθαρσίες, ασθένεια? | bouldoza | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 18-06-10 11:42 |
Πρόβλημα νε ΝΟ2 και ΝΟ3 | Roi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-02-09 16:23 |
Πρόβλημα με RO | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Δίσκοι | 14 | 11-01-05 17:58 |
Πρόβλημα με το CO2 | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-12-04 19:56 |