|
Λίγα λόγια για τα "rift lakes" Malawi, Tanganyika, Victoria, λίμνες γεμάτες ενδιαφέρουσες συμπεριφορές |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μου την πεσανε για τη madonna.απλως καμια φορα και σε αλλα θεματα μπορει καποιος να γινει λιγο υπερβολικος χωρις να το θελει το διαπιστωσα δεν πειραζει!δεν εχει να κανει με εσενα προσωπικα σου λεω την αληθεια!το θεμα ειναι σε καθε περιπτωση πριν επιτεθουμε μιλαω και για αλλα θεματα να εχουμε πληρη εικονα σκοπος ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλο ημουν υπερβολικος αλλα αντιμετωπιζα και αλλο θεμα αλλωστε εσεις γνωριζεστε μεταξυ σας και καταλαβαινω πως τους καινουριους τους βλεπετε με δυσπιστια
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κύβου | amalia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 07-03-17 19:41 |
Κύβος φυτεμένος | Obelix(Reifen) | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 16-01-17 00:48 |
Malawi κύβος??????? | Κωστας86 | Malawi | 14 | 15-02-15 02:07 |
ο κύβος μου !! | gordon | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 09-02-15 00:28 |
Ο κύβος μου | magman | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 09-01-14 12:31 |