|
Λίγα λόγια για τα "rift lakes" Malawi, Tanganyika, Victoria, λίμνες γεμάτες ενδιαφέρουσες συμπεριφορές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
την εχω δει σε γυμνη φωτογραφηση με τριχες στη μασχαλη και το νιμου αληθεια λεω!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ανεβαζει ο αλλος ενα θεμα με ρομαντικη/φιλανθρωπικη χροια και του πετας τα ματια εξω.
|
||||
|
||||
![]()
δοξα το θεο ολα δουλευουν ρολοι ! madona και ρομαντισμος οκ οπως το βλεπει κανεις τωρα για το φιλανθρωπικο κοματι των συναυλιων ας ειναι καλα εκιει που ειναι ο μεγας Πανουσης που μας ανοιξε τα ματια.Αν εθιξα κανενα ζητω συγνωμη
|
|||
|
|||
![]()
Κ για το φιλανθρωπικό, ισχυει το όπως το βλέπει κανείς ???λες τα παιδάκια να μην πάνε στο σχολείο επειδή ήταν αξυριστη?
|
|
||||
|
||||
![]()
πες μου ρε φιλε σε παρακαλω πως μπορουμε να σβησουμε αυτο που εγραψα πριν και ενοχλησα τοσο κοσμο?μραβο στη madona αν στα αληθεια φροντιζει τα παιδια τα φροντιζω και εγω και ας μην εχω τα λεφτα της
|
|||
|
|||
![]()
απάντησε μου εσυ πρώτα μίας κ κάτι σ ρώτησα κ θα απαντήσω κ εγώ ευχαρίστως.
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι τα παιδακια δεν θα εξετασουν αν εχει ξυρισει τις τριχες στη μασχαλη αν ειναι αυτο το ζητουμενο!απλως ειχα δει καποια φωτογραφηση της παλια ειναι και λιγο προκλητικη ειναι ομως αναγνωρισιμη και τωρα εγω απολογουμαι γιατι δεν τη γουσταρω
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει λόγος να σβήσουμε τίποτα, ούτε και να παρεξηγηθούμε για την άποψη του καθένα για την Μαντόνα
![]() Εγώ έγραψα το θέμα γιατί θεωρώ σημαντικό για έναν πάμφτωχο λαό όπως του Malawi (μια χώρα που αγαπώ γιατί λατρεύω τους υγροβιότοπους της και τα ψάρια τους) κάποιος επώνυμος φραγκάτος να ξοδέψει (για να ξεπλύνει, να γλυτώσει εφορία, για την προβολή του....δεν μ' ενδιαφέρει) χρήμα, για να σώσει και να σπουδάσει έστω και κάποια λίγα απ' αυτά τα παιδάκια. Ξέρω πως δεν θ' αλλάξει ο κόσμος έτσι αλλά μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι σαν κι αυτήν που ένα μικρό μέρος αυτών που ξοδεύουν (οι περισσότεροι για χλιδή, κόκες, κότερα και άλλα κοκοψίνια) να τα έδιναν για τέτοιο σκοπό. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χιλια ευχαριστω με λυτρωσες!φταιω και εγω γιατι εχω παγια θεση για ολο το jet set!για ολα αυτα τα παιδια ευθυνεται ολος ο δυτικος κοσμος απο το μεσαιωνα μεχρι τωρα!δεν δικαιολογειται ομως τετοιο μαινος γιατι ειπα τη γνωμη μου για τη madonna
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κύβου | amalia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 07-03-17 19:41 |
Κύβος φυτεμένος | Obelix(Reifen) | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 16-01-17 00:48 |
Malawi κύβος??????? | Κωστας86 | Malawi | 14 | 15-02-15 02:07 |
ο κύβος μου !! | gordon | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 09-02-15 00:28 |
Ο κύβος μου | magman | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 09-01-14 12:31 |