|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι sulawesi μου.
Τα σαλιγκαρια δεν πανε καλα, εχασα 3 ... Πρεπει να θελουν σκληροτερο νερο μαλλον. ![]() ------------------------- και 10 ακομη γαριδάδικα ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 13-02-18 στις 21:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι βρε Νίκο
![]() ![]() ![]() Τα sulawesi γιατί έτσι ? Δεν βάζεις mineral salt για sulawesi ? Δεν είναι για στεναχώρια πάντως, έχω διάφορα sulawesi με διαφορετικό χρώμα "ζωάκι" μπορώ να σου χαρίσω ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι με μινεραλς της salty shrimp 7,5... Οταν τα ειχα αγορασει , ειχαν ειδη προβληματα στα κελυφη, αλλα βλεπω πως συνεχιζουν. Με μπερδεψερες.. διαφορετικό χρώμα "ζωάκι" Αν εννοεις διαφορετικα ειδη tulomelania, εχε υποψιν οτι υβριδιζουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μου έχουν υβριδίσει μέχρι τωρα, λές ??? Τα έχω 1,5 χρόνο και εμενα χάλια είχαν έρθει τα καβούκια τους. Όλα τα μαζεύουν απο την φύση, γι αυτό.
Τα μικρά μου όμως μεγαλώνουν μια χαρά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυο νεα γαριδαδικα...
Τα τζαμια κομμένα απο εμενα, μου τα εδωσε φίλος... μονο την σιλικονη εβαλα . Διαστασεις 60*35*32 , 32 υψος... ] ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Νίκο , να τα χαρείς !!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και απο εμενα. Πανεμορφα τα ενυδρεια σου να τα χαιρεσαι. Ολα σου τα ενυδρεια τρεχουν με αεροφιλτρα? Πια αεροαντλια χρησιμοποιεις? Τα αεροφιλτρα δεν σου μπουκωνουν συχνα (δηλαδη δεν εχεις πτωση της ροης). Καθε ποτε τα καθαριζεις και πως? Πιατακια για ταισμα δεν χρησιμοποιεις?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν προσεξεις στα περισσοτερα ενυδρεια μου εχω πιατακια... Αεραντλια εχω την hailea v60 Τα αεροφιλτρα τα καθαριζω μια φορα το μηνα , ισως και παραπανω,σε νερο του ενδυρειου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |
Γαριδάδικο... κρυβονται καλα | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 05-10-09 13:01 |