|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Άρχοντας !!! Να τις χαίρεσαι
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα tylomelania δεν τα βλεπω να πειραζουν υγιες φυτα... και ανουμπιες ειχα... Εχω και ενα μωρακι... αλλα απο εκει που τα πηρα δεν ηταν και στην καλυτερη κατασταση.. εχουν σπασιματα στο κέλυφος , και ειδη εχασα ενα.. Τωρα εχω 15 ... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο σε χαίρομαι !!!
![]() ![]() ![]() Ευχομαι να τις χιλιάσεις !!!
|
||||
|
||||
![]()
Είχα καιρό να διαβάσω το θέμα
Προσπαθώ να μαζέψω τα σαγόνια μου από το πάτωμα... Δεν πίστευα πως υπάρχει Ελληνας χομπιστας, που έχει αφιερωθεί στο είδος που το λένε "γαρίδα" διατηρώντας είδη εκτός από Amano ή Red cherry και μάλιστα σε τόσο υψηλό επίπεδο... (εξαιρώ τον Raven)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι sulawesi μου.
Τα σαλιγκαρια δεν πανε καλα, εχασα 3 ... Πρεπει να θελουν σκληροτερο νερο μαλλον. ![]() ------------------------- και 10 ακομη γαριδάδικα ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 13-02-18 στις 21:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι βρε Νίκο
![]() ![]() ![]() Τα sulawesi γιατί έτσι ? Δεν βάζεις mineral salt για sulawesi ? Δεν είναι για στεναχώρια πάντως, έχω διάφορα sulawesi με διαφορετικό χρώμα "ζωάκι" μπορώ να σου χαρίσω ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι με μινεραλς της salty shrimp 7,5... Οταν τα ειχα αγορασει , ειχαν ειδη προβληματα στα κελυφη, αλλα βλεπω πως συνεχιζουν. Με μπερδεψερες.. διαφορετικό χρώμα "ζωάκι" Αν εννοεις διαφορετικα ειδη tulomelania, εχε υποψιν οτι υβριδιζουν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |
Γαριδάδικο... κρυβονται καλα | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 05-10-09 13:01 |