|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Update
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία Γιώργο, πολύ ωραίο το ενυδρείο!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία πολύ Γιώργο
![]() έχεις moon light ?
|
||||
|
||||
![]()
κωστα τους πηρα μεγαλους δεν μεγαλωσαν στο ενυδρειο.βεβαια πανε καλα δυο μηνες τωρα που τους εχω.μαλιστα ο ενας ειχε και δρομεα με ενα μικροτερο που εβγαινε ψηλοτερα και φαινεται να μεγαλωνει.εχει πεταξει μεγαλες ριζες και ειναι ολο στο νερο δεν εχει φυτευτει κατω.
ειναι δυο μπλεχερι και ενας echinodorus palaefolius.ο τελευταιος δεν παει καλα. μαλον χρειαζεται λιπασμα εχω την εντυπωση. οι αλλοι δυο ευτυχως πανε καλυτερα αποτι περιμενα. αρτεμισια οχι δεν εχω moonlight.εκεινη την ημερα ειχα αλλαξει τις λεντοταινιες και οι καινουριες με ψυχρο φως εδιναν λιγο περισσοτερο μπλε. δεν φαινοταν στο ματι αλλα το επιανε η φωτογραφικη.πλεον εχουν αρχισει και κιτρινιζουν κιαυτες. το θεμα του φωτιστικου ακομα δεν εχει λυθει εντελως δυστυχως... |
|
||||
|
||||
![]()
αληθεια ξερει κανεις ποιος ειναι αντιπροσωπος για τα ενυδρεια elite?
να δω μηπως παιζει εκει τιποτα για φωτιστικο να το αλλαξω.... |
|
||||
|
||||
![]()
Τα Echinodorus θέλουν πολύ πλούσιο υπόστρωμα ή ταμπλέτες με πολλά θρεπτικά αλλιώς έχουν θέμα. Λιώνουν ή μικραίνουν πολύ τα φύλλα. Οι bleheri είναι από τους πιο εύκολους αλλά και πάλι χωρίς λίπασμα δύσκολα γίνεται δουλειά απόσο έχω δει.
Εμένα με έχουν βολέψει οι LED προβολείς της Geyer. Μια χαρά αρέσουν στα φυτά. Το φως είναι ψυχρό, απλά η άμμος που έχουμε είναι κίτρινη και επίσης οι τανίνες των ξύλων συσσωρεύονται καμια φορά, γιαυτό ίσως βλέπεις το ενυδρείο μας να κιτρινίζει. Αν βλέπεις ότι η led ταινία αλλάζει χρώμα εκπομπής σημαίνει πως έχει πρόβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πει κανεις που δεν εχει ειπωθει ηδη...
Φοβερα τα altum σου Γιωργο...και πολυ ωραιες φωτογραφιες! Ποτε με το καλο η αναπαραγωγη...;;; ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφα ρε george, να τα χαίρεσαι! Όπως είπε και ο Κώστας δές κάτι σε προβολέα led (στεγανό ΙP65-66) είναι πολύ καλύτεροι από τις ταινίες. Εγώ σκέφτομαι να φτιάξω κάτι παρόμοιο στο ριο 240. Θα προτιμήσω μάλλον κάποιους στα 12v επειδή θα είναι πάνω από το νερό...
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε έναν προβολέα 30W Geyer LED στα 6000Κ που δεν χρησιμοποιούμε αυτή την στιγμή, αν θέλεις τον παίρνεις να δεις αν σου αρέσει το αποτέλεσμα πριν αγοράσεις κάτι
![]() Γιάννη, εμένα μερικές φορές ακουμπάνε στην επιφάνεια του νερού, δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι επαρκώς στεγανοί για χρήση σε καπάκι αρκεί να αερίζονται για να ψύχονται. Δεν καίνε ποτέ, αλλά φαντάζομαι σε κλειστό καπάκι μικρού όγκου χωρίς κυκλοφορία αέρα, θα δούλευαν πιο θερμοί και δεν θα ήταν καλό.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |