|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τα σαλιγκαρια ειναι θεμα καπως υποκειμενικο. Σε αλλους αρεσουν σε αλλους οχι. Εμενα δεν μου αρεσουν. Τα Ramshorn ομως ειναι ειδικη περιπτωση γιατι και ομορφα ειναι και κανουν τρομερη δουλεια στο καθαρισμο. Ειναι και τα μοναδικα που αφησα να μεινουν στο ενυδρειο μου. Βεβαια μιλαμε για φυτεμενο που οι αλγες ειναι πιο συχνες και ο καθαρισμος του πολυ πιο δυσκολος απο ενυδρεια σαν το δικο σου. Ακριβως γι αυτο δεν ειναι και απαραιτητο να τα βαλεις. Μπορεις να το κρατας ευκολα καθαρο χωρις σαλιγκαρια.
Αν αποφασισεις να βαλεις Ramshorn, απλα φροντισε να ταιζεις με μετρο για να μην ξεφυγει ο πληθυσμος τους.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τα αφαιρει μηχανικα και να τα κανει τι; Να ψαχνει που θα τα δωσει; Η να τα πεταει; Κριμα ειναι...
Δεν νομιζω οτι ενα ενυδρειο με χρυσοψαρα και 2-3 ανουμπιες χρειαζεται Ramshorn για να ειναι καθαρο. Ειδικα να τα εχει μεσα καποιος που δεν του αρεσουν. Σε φυτεμενο ειναι διαφορετικα. Χρειαζονται πολυ περισσοτερο, σε γλυτωνουν απο δουλεια. Γι αυτο παρ οτι εξακολουθουν να μην μου αρεσουν τα εχω μεσα. Γιατι απο τοτε που μπηκαν (λαθρεπιβατες απο φυτα που μαζευα για το ενυδρειο της εκθεσης) ξεχασα εντελως τι σημαινει αλγη... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγη | Μήτσος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 17-03-13 23:40 |
σαε και αλγη | gianniwpopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-07-11 20:30 |
Αλγη | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 17-03-10 00:11 |
Αλγη, αλγη , αλγη | panvel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 09-11-09 14:16 |
αλγη?? | flipper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 02-05-07 17:45 |