|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο τρέχει 5 μηνες. Φωτισμός 8 ώρες. Λευκή και ροζ λάμπα. Αμμωνία μηδέν, νιτρώδη μηδέν, νιτρικά προς 10
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχεις άλλα φυτά; Γράψε μας περισσότερες λεπτομέρειες αλλιώς δεν μπορούμε παρά μόνο εικασίες να κάνουμε... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια ολοκληρη φωτο του ενυδρειου θα βοηθουσε.Αν ειναι σε μερος με εντονο φως μπορει να ειναι καφε αλγη.Οι ανουμπιες γενικα προτιμουν σκιερα μερη στο ενυδρειο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παει και το microsorum..... Καταστράφηκε ε? Τι κάνω λαθος ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Roulamidi : 23-01-18 στις 22:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι στην καλυτερη κατασταση αλλα σου πεταει νεα φυτα!Αρα δενκαταστραφηκε.Μειωσε την φωτοπεριοδο σε 6 ωρες να δουμε με την αλγη πρωτα.Το θεμα ειναι οτι πρεπει να δεις τον τυπο και τα βατ στις λαμπες.
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι 80 μήκος το πιθανότερο είναι να έχει 24 άρες λάμπες Τ5 ή 14 άρες Τ8.
Τα φυτά είναι σε καλή θέση, δεν είναι εκτεθειμένα στο πολύ φως. Το πτερόπους είναι σε κακή κατάσταση, χρειάζεται λίγη λίπανση. Κατ' αρχάς όμως κλάδεψε τα σάπια του φύλλα, δεν βοηθάει να μένουν. ¶σε που σου "λερώνουν" το νερό με τα σαπίσματά τους. Το "μικρό" που πέταξε είναι έτοιμο, μπορείς απλά να το ξεκολλήσεις από το φύλλο και να το δέσεις κάπου να μεγαλώσει. Και η ανούμπια θέλει λίπανση, κάποια φύλλα της παρουσιάζουν ελλείψεις. Την άλγη από τις ανούμπιες μπορείς να την ξεφορτωθείς πιο εύκολα γιατί έχεις την δυνατότητα να τις βγάλεις εντός νερού και να τις καθαρίσεις. Για πες μας όμως πρώτα, αν τρίψεις ελαφρά με το χέρι σου την άλγη στο φύλλα, φεύγει καθόλου ή όχι; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Τι λίπασμα να ρίξω και ποσο? Εχω αυτα ![]() Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Roulamidi : 23-01-18 στις 22:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγη | Μήτσος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 17-03-13 23:40 |
σαε και αλγη | gianniwpopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-07-11 20:30 |
Αλγη | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 17-03-10 00:11 |
Αλγη, αλγη , αλγη | panvel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 09-11-09 14:16 |
αλγη?? | flipper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 02-05-07 17:45 |