|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
15/20 εκκολαφθηκαν τελικά. Προσεχα να απομακρύνω τα αυγα που ασπριζαν... Καλή τύχη να χουν
![]() Ειναι σε πρόχειρη γεννιστρα... |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα update απο το καινουριο scape... ειχαμε καποιες προσθαφαιρεσεις.
Η αριστερη μερια περιμενω να φουντωσει και μια ανουμπια νανα θα μπει αριστερα απο το δεντρακι πανω στο ξυλο.... Τα Cory κατω παιρνουν το βραδινό τους ![]() Καθε αποψη και παρατηρηση δεκτη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα σκαλαρια που ειναι;
Το δεντρακι τι ειναι; Ξυλο με καποια moss πανω; |
|
||||
|
||||
![]()
Τα σκαλαρια ειναι σε δευτερο ενυδρειο στο γραφειο μου τα δυο τους.
Ειναι ξυλο βιδωμενο σε πλακε πετρα θαμμένη με pellia moss πανω Αριστερα πανω ειναι η προχειρη γεννιστρα με 20 cory τελικα.... να δω τι θα τα κανω οταν μεγαλωσουν λιγο ακομα και δε θα χωρανε εκει.... |
|
||||
|
||||
![]()
Α ναι σωστα τα'χεις βαλει στον κυβο.
Καλο το δεντρακι... Καλα πανε οι δουλειες βλεπω... ![]() ![]() Γεννητουρια φουλ...! Σ'αυτο μονο τα κορυ εχεις; Θα βαλεις τιποτα αλλο; Εμενα μ'αρεσουν τα ξυλα...θα εβαζα κατι. Και κανα φυτακι παραπανω. θα φουντωσουν κι αυτα που εχεις μεσα βεβαια. Και μ'αρεσει να μην ειναι σε ταξη το ενυδρειο, να κανει λιγο σε πιο φυσικο... Γουστα ειναι αυτα...μια χαρα το'χεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Γεννητουρια δε λες τιποτα! Τους πηρα και micron.
Προς το παρον ναι. Εχω παραγγειλει 20 Silvertip Tetra αλλα αργουν. Ξυλα οχι αλλα... καποιες μικρες πετρες λαβα ακομα να μπουν σωστα και 2 ανουμπιες νανα. Οι βαλισνεριες δε προχωρησαν ποτε σε αυτο το ενυδρειο και μπηκανε στο κυβο. Οπως και ενα αλλο ξυλο που ειχα με moss το οποιο μετακομισε και αυτο εκει... Ναι το ξερω οτι ειναι λιγο αφυσικο το ενυδρειο αλλα μαρεσει. Βεβαια θα εξελισσεται συνεχεια και ισως φτασει σε καλο επιπεδο καποια στιγμη. ------------------------- Καλημερα παιδια. Επειδη θα αργησουν παρα πολυ τα Silvertip Tetra (μηνας+) και δε μπορω να βλεπω το ενυδρειο αδειο.... Ειδα το aquariumshop που εφερε apistogramma double red και μου αρεσαν πολυ! Ποσα μπορουν να μπουν στο ενυδρειο μου? Θελω να εχω κινηση... Αν ειναι να μπουν λιγα να περιμενω τα Tetra... Αν μπει ενα ζευγαρι μπορω να βαλω και silvertip tetra μαζι? ------------------------- Δε μπορουσα να αντισταθω σε ενα ζευγαρι Apistogramma Cacatuoides (Double Red) και μπηκαν στη γυαλα μου..... Βεβαια εκανα ενα λαθος μαλλον και προσεθεσα και 10 Rasbora espei.... ![]() Ενω πηγα διαβασμενος τα μπερδεψα με τους αρλεκινους....κραξτε... Απο οτι διαβαζω θα φανε ξυλο απο τα απιστο οταν ζευγαρωσουν.... Περιμενω τωρα 12 silvertip tetra και τελος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη WiSe : 20-01-18 στις 19:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |