|
|
|||
|
|||
![]()
Απ το κινητό τις ανέβασα γιαυτό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Άρη και χρόνια πολλά φιλε, υγεία και ευτυχία!
Τωρα ειδα τις φωτο, πολλά μπράβο φοβερή δουλειά... Τι νεα εχουμε, προσαρμοστηκατε στις νέες διαστάσεις; |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα χρόνια πολλά και υγεία σε όλο τον κόσμο!
Όλα πάνε καλά. Όλα τα κοράλλια δείχνουν να είναι ευτυχισμένα και να ξαναβρισκουν τους ρυθμούς τους! Καποιοι ζοανθοι που για πολύ καιρό δεν άνοιγαν καθόλου στο παλιό τώρα σιγά σιγά ανοίγουν και αποκτούν το χρώμα που χάσανε. Στο παλιό δεν είχα βάλει την αναπλήρωση και αναπληρωνα χερατα. Και λόγο του ότι ήταν λίγα τα λίτρα άλλαζε η αλατοτητα εύκολα. Πιστεύω ότι αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πήγαιναν καλά οι ζοανθοι. Επίσης άρχισα την χορήγηση αμινοξέων που και αυτά πιστεύω βοήθησαν. Σιγά σιγά ανεβάζω και ενταση στο φωτιστικό! Τώρα όλα αυτά στρωσανε. Προσθεσα και ένα καβούρι mythrax για την bubble algea και ηδη βλέπω διαφορά 4 μέρες που το έχω μεσα. Περιμένω και κάποιες παραλαβές από ανεμώνες μέσα στην βδομάδα και σιγά σιγά αρχίζω και μελετάω τα ψάρια μπας και κάνω κάποια προσθήκη ψαριού ακόμα. Επίσης περιμένω και μια ακόμα rw4 και μια αντλία επιστροφής jebao. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία του μέχρι τώρα! Φυσικά θέλει ακόμα κάποια σουλουπωματα αλλά όλα θα γίνουν! Προς το παρών μου φτάνει που το βλέπει η ανιψιά μου και κάθεται και το κοιτάει με τις ώρες!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο! Οι αναβαθμίσεις κάνουν καλό στην ψυχολογία και στο συστημα(εκτός από την τσεπη
![]() Με αναπλήρωση τι έκανες; |
|
|||
|
|||
![]()
Αναπλήρωση πήρα την AutoAqua Smart ATO Micro.
Είχε καλές κριτικές και την πήρα. Είναι πολύ μικρή και εύκολη στο στήσιμο και μέχρι στιγμής δουλεύει καλά! Μεγάλη δουλειά ή αναπλήρωση απαράδεκτος που δεν την είχα βάλει πιο νωρίς. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να είμαστε καλά Αρη αυτό μετράει..... λάθη όλοι μας κανουμε και θα κανουμε, το θέμα είναι μέσα από αυτά να γινόμαστε καλύτεροι και να μην βάζουμε παρωπίδες, αναγνωρίζοντας τα λαθη του παρελθόντος! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους!
Το ενυδρείο έχει βρει και πάλι τον ρυθμό του! Μπήκαν ακόμα κάποιες rock flower ανεμώνες οι οποίες πάνε καλά! Στα αρνητικά τώρα. Ψόφησε ένα καβούρι mithrax που είχα πάρει. Δεν ξέρω γιατί φαντάζομαι ζορίστηκε πολύ στην μεταφορά. Όταν ήρθε το νερό ήταν παγωμένο και το καβούρι ανάποδα δεν κουνιόταν. Μέχρι να επικοινωνήσω με το κατάστημα είχα βάλει την σακούλα με το καβούρι μπροστά σε ένα αερόθερμο και σιγά σιγά το καβούρι άρχισε να κουνιέται. Με αυτά και με αυτά το έβαλα στο ενυδρείο. Καμία βδομάδα έζησε μόνο και μετά ψόφησε. Δεύτερο πρόβλημα και πιο σημαντικό είναι ότι βλέπω πολύ bubble algea στα βράχια. Προσπαθώ να αφαιρώ όση μπορώ αλλά είναι πολύ μικρή και σε πολλά σημεία του βράχου οπότε την χάνω την μάχη. Υπάρχει κάποια λύση για την bubble algea παιδιά? Να θυμησω ότι το ενυδρείο είναι 160λιτα μεικτά. 130 το main οπότε λύσεις τύπου τανγκ ψαριού δεν με παίρνουν! Θρεπτικά παίζω νιτρικά 2,Φωσφορικα 0,009 - 0,012 Πως ξεμπερδευω με την bubble ρε αδέρφια? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανεμηστηρι σε μικρό reef | puntakias22 | Έλεγχος θερμοκρασίας | 1 | 16-06-15 08:20 |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |