|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Άρη με το καλό να το γεμίσεις και αυτό!!!!
Θέλεις νομίζω λίγο βελτίωση σε μερικούς τομείς. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για πες τι έχεις στο μυαλό σου? |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις λίγο περισσότερο βράχο πάντως.
Από ψάρια σε παίρνει να βάλεις ένα ζεύγος καρδιναλίων, και ένα firefish η goby.(ένα από τα 2) |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Άρη, Καλοριζικο το νέο ενυδρείο...
Ωραία πράγματα φιλε, θα εισαι πολύ ποιο άνετος συγκριτικά με το προηγούμενο.. Το σαμπ πλάτης; Καμια φωτο απο την δουλεια του φίλου Νιντάλ; Πως σκέφτεσαι το aquascape, θα βάλεις ζωντανό ή νεκρό; Αραγωνιτη συμπληρωσες και νέο ή ειναι όλος νέος μεγαλύτερης κοκκομετριας; Εκανες μετρησεις μετα την μεταφορά του ενυδρείου, που βρισκόμαστε; εύχομαι τα καλυτερα φιλαρακι, καλη συνέχεια! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα!
Ευχαριστώ Νίκο να σαι καλά! Το aquascape προς το παρών τουλάχιστον θα μείνει κάπως έτσι. Με τον καιρό βλέπουμε. Ο βράχος είναι ο μισός ζωντανός απ το μικρό και προσθεσα μερικά κομμάτια νεκρού. Ο αραγωνιτης είναι όλος καινούριος αρκετά μεγαλύτερης κοκομετριας απ ότι αυτόν που είχα. Θα αφαιρέσω λίγο αραγωνιτη γιατί μου έπεσε πολύ. Οι μετρήσεις είναι μια χαρά τις έγραψα στην παρουσίαση, ακόμα ψάχνω τις καταναλωσεις για να βρω και τις ρουτίνες μου. Βάζω δύο πρόχειρες φώτο και με την επόμενη αλλαγή θα βάλω και άλλες να φανεί πιο καλά το sump. Επίσης περιμένω ακόμα έναν κυκλοφοριτη rw4.! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαμηλωσε βρε λιγο το μεγεθος στις φωτο!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απ το κινητό τις ανέβασα γιαυτό
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανεμηστηρι σε μικρό reef | puntakias22 | Έλεγχος θερμοκρασίας | 1 | 16-06-15 08:20 |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |