|
|
||||
|
||||
![]()
Τι με βαζεις να κανω βραδιατικο.... 19 σταγονες ειναι 1ml. Το μετρησα μολις με συριγγα
Ακομα χρειαζεται αλλαγη? Συνεχιζω τις 20 σταγονες/ 1ml για τεσσερης εβδομαδες οπως γραφει?
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μικρο update μετα απο καιρο.
Το ενυδρειο ειναι σε αρκετα καλο δρομο. Η διατομικη εχει περιορηστει στο ελαχιστο στον αραγωνιτη, και τα πρωτα σημαδια της κοραλλινης εχουν αρχισει να φαινοντε δειλα δειλα. Καταναλωσεις ακομα τπτ το ιδιαιτερο, με της αλλαγες νερου συντηρηται προε το παρων το ενυδρειο. Αναπτυξη βεβαια υπαρχει σε ολα ![]() Με το coral amino, οι δυο μοντιπορες εχουν αρχισει και βρησκουν σιγα σιγα το χρωμα τους και γενικα ολα τα κοραλλακια δειχνουν μια χαρα. Κατοπιν συμβουλης του μεντορα ![]() Σακη, καθε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη (και γενικα οποιου θελει να βοηθησει στο project), καθοτιν και εγω και ο Χρησταρας (6 η' 8 *20W το φιλαρακι μου) εχουμε μαυρα μεσανυχτα απο αυτα. Ουτε τι να παρουμε δεν ξερουμε ![]() ![]() ![]() Κανα καφε/συναντηση θα κανονησουμε? Νικο με τις ποσοτητες που μου εδειξεις να ρηχνω σαν να παχυνανε λιγο....
Αν τα λάθη διδάσκουν τότε έχω μια καταπληκτική μόρφωση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rayden : 16-12-17 στις 19:16 |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιες Μιχαλαρα!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Όμορφα όλα!! Τελικά το coral amino σε τι δοσολογία το δουλεύεις? Επίσης πόσο καιρό το ρίχνεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο τις 02/12. Δοσολογια κατοπιν οδηγειων απο το Νικο (δασκαλος), 3 σταγονες απο την πιπετα του
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γιατί τόσες λίγες? Οι οδηγίες αυτά που λένε δεν ισχύουν? |
|
||||
|
||||
![]()
Για το ενυδρειο δε λέω τπτ ... να πάει τάπα!!! Εξάλλου το βλεπω κ από κοντά. Φτου φτου
Για καφέ οπότε θέλετε το κανονίζουμε (αρκεί κ να μην δουλευω) Για το φωτιστικό η λίστα για αρχάριους θα είναι θεϊκη!!! Κ φυσικά κ μπούσουλα για όποιον άλλο θέλει να πάει σε λεντ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρείο του Μιχάλη ειναι πολύ φρέσκο και μπορει να έκανε ενα γρήγορο μπουστ απο κοράλλια, ειναι ομως χαμηλών απαιτήσεων και αρκετά μικρά! Την πρωτη φορά εβαλε βάση οδηγιών και την επόμενη γέμισε με Αλγες... Καλυτερα συντηρητικά, παρατήρηση, βλέποντας Ότι το ενυδρείο έστρωσε (το ειδα και απο κοντά) και σιγα σιγα αν το χρειάζονται τα ζωντανά αυξάνουμε την δοσολογία, τραρκεταρει ομως και μεσα στην εβδομάδα τα κοράλλια με ενα mix που του εχω πει... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Thanasis.... Reef... Ξεκινημα!! | thanasis76 | Reef | 491 | 27-05-16 16:53 |
Ξεκινημα Reef 200λιτρα+Sump | Dream Waters | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 19-04-16 21:43 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |