|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βλέπω στην πρώτη του εισαγωγή από εξωτερικό, να του την φέρνει κατ ιδίαν ο Γερμανός! |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως ο Νίκος έχει δίκιο... χημικός ηλεκτρολόγος υδραυλικό αν μπλέξεις με ενυδρείο θα γίνεις σίγουρα... μια βδομάδα κάηκε ο εγκέφαλος με τα ηλεκρρολογικα που έφτιαχνα... αλλά αξίζει στο 100% είναι κ η χαρά τις δημιουργίας
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχαχα.............έτσι έτσι Κλεόβουλε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολους.
Μια καλη προταση για βιταμινες για να μπλουτιζω την τροφη? Η' δεν χρειαζεται ακομα? Ψαρακια για την ωρα υπαρχουν 4 κλοουνακια, 1 Μελανουρος(αφαντος εδω και 10 μερες βεβαια), μια σαλιαρα και 5 chromis. Τροφες εχω παρει ocean nutrition 1 & 2 flakes/pellets, ocean nutrition prime flakes και omega one spirulina
|
||||
|
||||
![]()
πολύχρονος φιλαρακι μου!
να είσαι πάντα καλά και να σε χαίρεται η οικογένεια σου! τι νέα πως πάει ο νέος ύφαλος.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 15-11-17 στις 23:21 |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Νικο. Παντα υγεια να εχουμε, να ειμαστε καλα να χαιρομαστε και τα ενυδρεια μας.
Το ενυδρειο νομιζω οτι παει αρκετα καλα. Η αλγη εχει εξαφανιστει απο τον βραχο και απο μεγαλο μερος του αραγωνιτη. Στο πισω τζαμι εχει ακομα καμποση, σκεφτομουν να την βγαλω με την ξυστρα στην τελευταια αλλαγη αλλα τσιμπανε απκ εκει η σαλιαρα και το Yellow Tang, οποτε την αφησα. Η ψαροσυνθεση ολοκληρωθηκε με την αγορα ενος Yellow Tang την προηγουμενη εβδομαδα και αποτελειτε απο 4 κλοουνακια, 1 μελανουρο (τον οποιο τον ειχα εξαφανισμενο για 3 εβδομαδες αλλα απο την Δευτερα βγαινει δειλα δειλα εξω. Μονο τον Χρηστο δεν θελει γιατι οποτε ερχεται κρυβεται... ![]() Πηρα και καποια φραγκακια απο αγγελιες και προχωραω δειλα δειλα ( μολις με πηραν τηλ οτι αυριο ερχονται τα αμινοξεα). Απο μετρησεις καλες μου φαινονται ολες για την ωρα ΚΗ 9, Ca 390, Ma 1290. Κανονησε οποτε βρεις χρονο να ερθεις να πιουμε κανα καφε/τσιπουρο) να δεις απο κοντα την προοδο και φυσικα για συμβουλες οπως παντα....(Ταχεια κληση Νο1...)
|
||||
|
||||
![]()
Rayden,
χρόνια πολλά φιλαράκι , να τα 100στησεις
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Thanasis.... Reef... Ξεκινημα!! | thanasis76 | Reef | 491 | 27-05-16 16:53 |
Ξεκινημα Reef 200λιτρα+Sump | Dream Waters | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 19-04-16 21:43 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |