|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή κίνηση να το αντικαταστήσεις με σιποράξ.
Για το φωτισμό σου απαντάνε τα φυτά σου ![]() Αν πάνε καλά ότι και να πούμε εμείς είναι άσκοπο ![]() Για αυτό θα σου πρότεινα να μη τον πειράξεις
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
τώρα όμως που θα βγάλεις τον άνθρακα πρόσεξε λίγο με τα λιπάσματα
γιατί όσο είχες τον άνθρακα ήταν σαν να μη ρίχνεις για αυτό με προσοχή για να μην έχεις έξαρση άλγης
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες και απο μενα.Μαλακωνεις το νερο σου με οσμωση η τυρφη?
Τα φυτα σου τα βρισκω σε καλη κατασταση.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
έχω χρησιμοποιήσει ως υπόστρωμα το fluorite black της seachem 6 μήνες πριν που ξεκίνησα το ενυδρείο. Δεν έχω κάνει κάτι άλλο. |
|
||||
|
||||
![]()
Απλα μου κανουν καπως οι τιμες ph,kh,gh.Διοξειδιο με κοντρολερ?ολη τη μερα?με τα φωτα?
|
|||
|
|||
![]()
CO2 όταν ανάβουν τα φώτα, 8 ώρες δηλ. (1 ώρα νωρίς το πρωί και 7 ώρες το απόγευμα)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3ος Διαγωνισμός Φυτεμένου Ενυδρείου και Aquascape- Σχόλια και συζήτηση. | sarpijk | 3ος Διαγωνισμός Φυτεμένου Ενυδρείου και Aquascape - GAB 2016 | 196 | 17-12-17 01:06 |
σχόλια - παρατηρήσεις για reef safe ψαρια | voas | Reefsafe | 19 | 03-11-17 19:38 |
Ανεμώνες , σχόλια - παρατηρήσεις | voas | Ανεμώνες | 4 | 03-05-17 20:07 |
Παρουσίαση νέου φυτεμένου ενυδρειου | Aquascape.gr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 24-06-14 08:21 |
Το Νέο μου Ενυδρείο – Παρατηρήσεις/ Σχόλια | danny | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 23 | 25-10-12 12:38 |