|
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει δεν πειράζει για το θέμα, συζητηση να γίνεται,χαχαχα.
Για την ιστορία εκλεισα co2art,με τα εξοδα αποστολης DHL πήγε 90.Οντως πολλά,αλλα μόνο απο ebay θα ήταν αρκετα φθηνοτερα.Ελλάδα, μίλησα με αρκετα petshop η πλειοψηφία απο αυτους μου ειπαν,ότι θα τα έχουν είτε τέλη του μήνα,είτε σε ένα μήνα.Στο 1 με ηλεκτροβάνα μου ειπαν τιμή, γυρω στα 76 ευρω,όταν ερθει.Στο άλλο περιμένα τηλέφωνο,δεν με πήραν ποτε (στη ιστοσελίδα το έχει μη διαθέσιμο και η φώτο είναι χωρις ηλεκροβάνα,αλλα με μικρορύθμιση περίπου στην ιδια τιμή).Πήγα και Σπύρου Πάτση,μιλησα με technopneumatics,ΔΕΚΑ και τσέκαρα οξυγονοτεχνική.Τελικά έκλεισα απο CO2ART και στο 30' λεπτο απο την αγορά,μου στάλθηκε μήνυμα ότι το αποστείλανε.Το μόνο που μένει είναι το λάστιχακι πλέον. ------------------------- Επικοινώνησα με CO2ART,απο σήμερα ξεκινήσαν τις αποστολές με DHL express,οπότε αύριο θα ειναι εδώ.
Αρχή άνδρα δείκνυσι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη matista : 10-10-17 στις 18:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια,χρειάζομαι βοηθεια.Συνδεω regulator πάνω στην μπουκαλα,σφιγγω και απο πάνω φευγει το σωληνακι.Κόβω βάζω ανεπιστροφη (το βελακι δειχνει προς το νερο),συνεχιζει και φτανει στο διαχυτη της τροπικα.Αυτος ειναι 3 σε 1 δηλαδη διαχυτης,μετρητης φυσαλιδων και ανεπιστροφη.
Βαζω ρευμα σε βανα,ανοιγω βελονοειδης και μπαμ πεταει την ανεπιστροφη που ειναι στην μεση.
|
||||
|
||||
![]()
μείωσε τη πίεση με τη μικρομετρική ,
μάλλον την έχεις τέρμα
|
|||
|
|||
![]()
το ξαναβαλα,την τσιμπησα ελάχιστα,πόσο ανοιγω την βάνα της φιάλης και πόσο περιμενω να ανεβει?
------------------------- https://imgur.com/a/Q72Uu ![]() Δεξιά αυτό εννοεις ετσι;
Αρχή άνδρα δείκνυσι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 13-10-17 στις 13:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τη βάνα της μπουκάλας την ανοίγεις τέρμα,
δεν παίζει ρόλο, κόβουν τα μανόμετρα, με τη μικρομετρική ρυθμίζεις τη ροή προς το ενυδρείο, τις φυσαλίδες δηλαδή
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Οκ ξεκινησε,απλά αργησε και αγχώθηκα.
Εχω 2 ερωτήσεις. 1) 30 φυσαλίδες το λεπτο; 2)Η τρόπικα λέει ότι ο διαχύτης της πρεπει να μείνει 24 ωρες μ'εσα στο νερό πριν δουλέψει.Ξέρεις γιατι; Το εκλεισα τωρα,μην γίνει κανα λαθος.
|
||||
|
||||
![]()
το πόσες φυσαλίδες δεν μπορεί κανείς να στο πει με ακρίβεια και με ασφάλεια,
ο καλύτερος τρόπος να το παρακολουθείς μέχρι να βρεις τη χρυσή τομή είναι με drop checker, ξεκινάς όμως με 30 και βλέπεις , αλλά φρόντισε να βάλεις και drop checker. O DIY διαχυτής που έχω εγω μέσα σε 2-3 ώρες έχει αποτέλεσμα, άρα είναι ανάλογα τον διαχυτή αλλά και τη κυκλοφορία του νερού, αλλιώς αποδίδει ένας κεραμεικός και αλλιώς ένας περιστροφικός με περιδίνηση ή μια αντλία
|
|||
|
|||
![]()
οκ.καταλαβα.Ευχαριστω.
------------------------- Τώρα έχω μια αφελής ερώτηση.Η ηλεκτροβάνα πως ανοίγει και κλείνει το CO2; Η αργότερα όταν συνδέσω το ph μετρο; Εκανα ότι ακριβώς δείχνει αυτό το βίντεο. https://www.youtube.com/watch?v=-CF50VZyEbg. Η σύνδεση ειναι οκ,με την βοηθεια του Τάκη,είναι τώρα στις 27 φυσαλίδες το λεπτό και το απόγευμα θα βάλω 1 drop checker. Συνδεσα χρονοδιακόπτη στν ηλεκτροβάνα,θα παιρνει ρευμα 30 λεπτα πρίν ανοίξουν τα φωτα και θα κλεινει 30 λεπτά νωρίτερα.Το διοξείδιο πως θα το κόβει;
Αρχή άνδρα δείκνυσι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη matista : 13-10-17 στις 14:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύστημα co2 | Pitsiovic | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 21-10-13 21:31 |
σύστημα CO2 | theodor72 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-06-08 20:31 |
Σύστημα CO2 | Filotas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 19-10-07 08:22 |