|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ,
ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές από ebay αντικείμενα από 3ες χώρες εκτός ΕΕ και αξίας πάνω από 25 Ευρώ ενδεχομένως να έχουν ΦΠΑ 24% + 15 Ευρώ έξοδα εκτελωνισμού
|
|||
|
|||
![]()
Είναι σχετικά πρόσφατο αυτό,νομιζω.
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς ναι
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη το όριο των 25 ¤ ισχύει σίγουρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάνο ισχύει στη φαντασία του υπαλλήλου.
Χθεσινή περίπτωση, φίλος παράγγειλε από Κίνα οθόνη Ταμπλετ με κόστος 12 Ευρώ, του χρέωσαν 7 Ευρώ ΦΠΑ + 15 Ευρώ έξοδα εκτελωνισμού πάει να κάνει ένσταση και του λένε αν εγκριθεί η ένσταση θα γλυτώσει το ΦΠΑ αλλά όχι τα έξοδα εκτελωνισμού και τους λέει , "Αφου η εγκύκλιος λέει πως από 22 Ευρω και κάτω δεν υπάρχουν έξοδα , ΦΠΑ και δασμοί" και η απάντηση του ... να μη πω, "έτσι είναι κύριε, άμα σας αρέσει" ![]() και να πω πως ευτυχώς που σταμάτησαν και τα έξοδα ένστασης που ήταν 10 Ευρώ ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει κάπου πρόχειρη η εγκύκλιος? Όλο και κάπου θα χρειαστεί...
================================================== == Κάτι σχετικό, https://www.xiaomiphone.com/2017/08/...okali-esthisi/ Μπλέξαμε... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύστημα co2 | Pitsiovic | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 21-10-13 21:31 |
σύστημα CO2 | theodor72 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-06-08 20:31 |
Σύστημα CO2 | Filotas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 19-10-07 08:22 |