|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως είπαν και οι παραπάνω δεν είναι τόσο τραγικό! ¶σε που αποτελούν μέρος του οικοσυστήματος! Τώρα αν θες ντε και καλά υπάρχουν και φάρμακα που καταστρέφουν τα ασπόνδυλα!
|
||||
|
||||
![]()
Το βραδυ, οταν τα φωτα σβηνουν, μπορεις να τα αναψεις εσυ και να μαζεψεις αρκετα απο αυτα που περιφερονται στα τζαμια και στα φυτα..
Ετσι θα μπορεις να κρατας τον πληθυσμος υπο ελεγχο. |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις εχω απιστευτα πολλα και αναπαραγωνται γρηγορα...ηδη μαζευω με την αποχη παρα πολλα.....ο πυθμενας μου ειναι κινουμενος πλεον.....εχω μεσα φυτα αλλα δεν βλεπω να τα τρωνε......ειναι καλο για το οικοσυστημα να εχω τοσα πολλα????πηρα δυο κλοουν και τους βλεπω να τα σκαλιζουν αλλα δεν μ μπορω να καταλαβω αν τα τρωνε.....θα δουμε στη συνεχεια...ευχαριστω!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλο θα ειναι να ελεγχεις την ποσοτητα της τροφης που ριχνεις, γιατι, για να γινουν τοσα πολλα, μαλλον τρωνε καλα!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Τακη για τη συμβουλη εχω το νου μου και στις ποσοτητες φαγητου....
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως και οι κλόουν κάτι θα καταφέρουν.
|
||||
|
||||
![]()
τα κλόουν τρώνε και παρατρώνε σαλιγκάρια. τα παίρνουν στο στομα τα ρουφάνε και μετά πετάνε το κέλυφος σαν να το φτύνουν. απ ότι έχω παρατηρήσει τρώνε τα σαλιγκάρια που είναι πάνω απο μισό εκατοστό. εμένα δεν τα έχουν εξαφανίσει αλλα κρατάνε τον πλυθυσμό σε κάποια ενεκτά επίπεδα γιατί είχε γίνει χαμός στο ενυδρείο, και βλέπω ότι μένουν περισσότερα τα πολύ μικρά σαλιγκαράκια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δισκοενυδρειο και τι χρειαζεται | ακαραβας | Δίσκοι | 12 | 07-03-06 10:25 |