|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω πάρει και γάντια για να μην κοπώ
![]() ¶ρα γι αυτές τις ανωμαλίες απλά τις τρίβω όσο μπορώ, έτσι; Δεν υπάρχει κάποιο θέμα.. Ευχαριστώ πολύ! |
|
|||
|
|||
![]()
Απόπειρα πρώτη:
Δεν ξέρω αν είμαι ικανοποιημένος ή απογοητευμένος ρε παιδιά ![]() Τέλος πάντων, το αφήνω δύο μέρες να στεγνώσει και γεμίζω νερό για 3 μέρες για να δω μην έχει διαρροές; |
|
|||
|
|||
![]()
Briefing:
Παρόλο που φάνηκε στεγανό (το γέμισα κ δεν έκανε διαρροή για 12 ώρες) το ένα τζάμι έφυγε προς τα έξω οπότε λέω άστο θα το ξεκολλήσω και θα το ξανακολλήσω. Αλλά μπα... Δεν μπορούσα με τπτ να καθαρίσω την σιλικόνη, όσα κ αν είδα στο ίντερνετ... Τέλος πάντων, πήγε στα σκουπίδια και θα πάω την Δευτέρα να μου κολλήσουν ένα. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι συνειδητοποίησα ότι το έπιπλο που θα το στήριζε ίσως δεν θα ήτανε και τόσο αξιόπιστη λύση, οπότε τώρα ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ να βγάλω έναν υπολογιστή που έχω στο σπίτι και να μεγαλώσω κατά 5 πόντους το μήκος του και να πάρει την θέση της οθόνης! Τι κρίμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς έφυγε προς τα έξω;
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έκανε ορθή γωνία, με την βάση κάτω, δεν το παρατήρησα όταν έπρεπε. Ενώ είχα φτιάξει όλες τις άλλες γωνίες πάνω κάτω αυτή μου ξέφυγε, δεν ξέρω πως, τα λάθη του πρωτάρη
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλή επιτυχία στην δεύτερη απόπειρα σου! αν θελεις μπορείς να βάλεις και κατά μήκος των πλευρών χαρτοταινία, έτσι ώστε μετά την κόλληση που θα κάνεις και πριν στεγνώσει, να την τραβήξεις ελαφρα, διμιουργόντας έτσι γραμμική κόλληση! |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ξέρω τι εννοείς τα έχω δει και στο youtube, απλά δεν μου βγήκε. Το μόνο που με απασχολεί είναι πως θα γίνει όταν θα αποφασίσω να ξεκινήσω τα αλάτια (περιμένω τον κατάλληλο χώρο). Και εννοώ ότι με απασχολεί γιατί τα μαγαζιά που έχουν τζάμια εδώ στο νησί (2) είναι δύσκολο να φέρουν ΚΑΛΑ τζάμια που χρειαζόμαστε για ενυδρεία πχ extra clear δεν θυμάμαι πως τα λένε ακριβώς δεν έχω ασχοληθεί ακόμα εκτεταμένα. Και ποιος θα μου τα κολλήσει, και που θα τα βρω, και και και... Τέλος πάντων όταν έρθει ο καιρός βλέποντας και κάνοντας....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απόπειρα στα αλάτια | Vassilis | Reef | 17 | 01-12-15 08:44 |
Απόπειρα diy co2 | chrisvari | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 15-01-13 20:41 |
Πρώτη απόπειρα Nano φυτεμένο | Tzane | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 18-09-11 20:53 |
Η πρώτη απόπειρα! | xrusec13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 11-07-11 18:31 |
Απόπειρα για ταγκανικα... | QS-Plan | Tanganyika | 6 | 27-12-10 21:54 |