|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ξέρω τι εννοείς τα έχω δει και στο youtube, απλά δεν μου βγήκε. Το μόνο που με απασχολεί είναι πως θα γίνει όταν θα αποφασίσω να ξεκινήσω τα αλάτια (περιμένω τον κατάλληλο χώρο). Και εννοώ ότι με απασχολεί γιατί τα μαγαζιά που έχουν τζάμια εδώ στο νησί (2) είναι δύσκολο να φέρουν ΚΑΛΑ τζάμια που χρειαζόμαστε για ενυδρεία πχ extra clear δεν θυμάμαι πως τα λένε ακριβώς δεν έχω ασχοληθεί ακόμα εκτεταμένα. Και ποιος θα μου τα κολλήσει, και που θα τα βρω, και και και... Τέλος πάντων όταν έρθει ο καιρός βλέποντας και κάνοντας....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο GAB μηδενίζει τις αποστάσεις.......... |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχα ναι θα κανονίσω να είναι χειμώνας όταν θα το στήσω (λέμε τώρα) και θα σας μαζέψω όλους εσάς τα παλικάρια και θα σας κάνω τα εισιτήρια, ενοικιαζόμενα δωμάτια έχουμε για να μείνετε, θα σας κάνω και την διατροφή σας και θα έρθετε κάτω 5 μερούλες να κάνουμε aquarium party
![]() Ευχαριστώ πολύ πάντως για όλη την βοήθεια παιδιά, είστε φανταστικοί! |
|
||||
|
||||
![]()
Το πέταξες δηλαδή βρε ;
Το ξεκολλάς , το καθαρίζεις , και το κολλάς πάλι ![]() Η σιλικόνη καθαρίζει μηχανικά με μία φαλτσέτα, χημικά μπορεί με λίγη προσπάθεια με διαλυτικό νίτρου, και με διαβρωτικό σιλικόνης καθαρίζει πολύ εύκολα ότι απομείνει από τη φαλτσέτα http://www.oikoshop.gr/index.php?rou...roduct_id=3313 https://www.electrotools.gr/el/kolle...e-remover.html
|
|||
|
|||
![]()
¶σε η όλη απόπειρα από την αρχή ήτανε χάλια. Εν τω μεταξύ είδα και ένα βιντεάκι (από τα πολλά) στο youtube με έναν που καθαρίζει λέει το τζαμάκι με πολύ ψιλό γυαλόχαρτο P600 και γίνεται βιλούδο. Ε το δοκίμασα και γω... Εσείς μην το δοκιμάσετε! Ούτε τα υπολείματα φύγανε, και το τζάμι έγινε σαγρέ... Τέλος πάντων δεν πειράζει, τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε. Πάω τώρα να παραγγείλω να μου το κολλήσει ο τζαμάς και έπεται συνέχεια!
------------------------- Καλημέρα και πάλι παιδιά, πήγα λοιπόν στον τζαμά και του είπα να μου κόψει καινούρια τζαμάκια και να μου το κολλήσει. Α μου λέει δεν μπορώ θα σε πάρω να έρθεις να το φτιάξουμε μαζί ![]() Ερώτηση: είναι καλύτερο το αποτέλεσμα αν τρίψουμε τα τζαμάκια με έναν τροχό ( με μεσαίο γυαλόχαρτο πχ ) αντί με το χέρι? Θέλουμε το αποτέλεσμα να βγάζει μια ίσια πλευρά ή ακόμα και να έχει ανωμαλίες βοηθάει γιατί μεγαλώνει την επιφάνεια που θα κολλήσει? Θα με πάρει μου είπε σήμερα το απόγευμα να πάμε να το κολλήσουμε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Naxian : 19-09-17 στις 10:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν το κάνεις ροντε , ενα πέρασμα με το χέρι για να μη σφαχτείς είναι εντάξει,
δεν θέλει κάτι παραπάνω
|
|||
|
|||
![]()
Θενξ, όχι ροντέ, άντε να δούμε τι θα γίνουμε...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απόπειρα στα αλάτια | Vassilis | Reef | 17 | 01-12-15 08:44 |
Απόπειρα diy co2 | chrisvari | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 15-01-13 20:41 |
Πρώτη απόπειρα Nano φυτεμένο | Tzane | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 18-09-11 20:53 |
Η πρώτη απόπειρα! | xrusec13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 11-07-11 18:31 |
Απόπειρα για ταγκανικα... | QS-Plan | Tanganyika | 6 | 27-12-10 21:54 |