|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μήπως αντί για τον πρώην Στάβλο, να βρεθούμε σε ένα μαγαζάκι από αυτά που είναι λίγο ποιο πάνω, που θα μπορούμε να κάτσουμε και έξω στην περατζάδα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όπου θέλετε από εμένα , ακόμα και σε σουβλακερί για να βολευτεί ο Τσεκουράτος
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αλλά στο ...."πιο πάνω" που γράφεις με μπέρδεψες. Εγω έλεγα για τα μαγαζάκια που εχει αριστερά και δεξία στον ίδιο πεζόδρομο πριν τον Σταύλο όπως ανεβαίνουμε τον πεζόδρομο από την Πειραιώς. |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω μεσα στη περατζαδα.Το θεμα ειναι που,τραπεζι,και για ποσους?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ας τους πει ότι περιμένει περίπου καμιά 15αρια άτομα να μας δώσουν χωρο και βλέπουμε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ντάξει....έγινε.
Να πούμε στον Τάκη να φτιάξει χωρίστρα και να πάρει θέση. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαροσυνάντηση Μαίου 2017 - Αθήνα | Τάκης | Greek Aquarist's Boards | 90 | 03-06-17 22:09 |
ΠΉΛΙΟ 2017 | Giannis Roditis | Φωτογραφίες μελών | 2 | 26-02-17 21:22 |
Ψαροσυνάντηση Δεκεμβρίου 2016 - Αθήνα | Τάκης | Greek Aquarist's Boards | 113 | 29-12-16 19:42 |