Ψαροσυνάντηση Σεπτεμβρίου 2017
Καλησπέρα αδέρφια!
Τι λέτε, ειμαστε για ενα καφεδάκι την ερχόμενη Κυριακή 10/09 στο Θησείο, στο γνωστό μαγαζί μας (πρώην Στάβλος) κατα τις 6.00 ......ειναι ευκαιρία να βρεθούμε και εχουμε να πούμε πολλά! |
Μέσα εγώ :cool:
|
Και εγω μέσα.
|
Αν δε λειπω εκτος Αθηνων..... μεσα!!!!
|
Εκτος απροοπτου μεσα και γω.
|
Καλά να περάσετε. Δυστυχώς εγώ φεύγω Σάββατο βράδυ.
|
Παράθεση:
Ρε συ Μπάμπη για αυτο το κανουμε Κυριακή....... Χαχαχαχαχαχαχα.....:smt043:smt043:smt043 |
Παρών και εγώ
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Άμα δεν με καθαρίσει η γυναίκα και για χάρη του βοα!
Θα προσπαθήσω να έρθω μόνοημερο αεροπορικος. :smt020 Μην έχετε πολλές πιθανότητες αλλά η ελπίδα τελευταία!!!! |
Θα έχει και αλμυρά κουλουράκια? :p
|
Παράθεση:
|
μεσα κι εγω αν ολα πανε καλα:)
|
Παράθεση:
|
Θα κοιτάξω να έρθω να ισορροπήσω λίγο τη κατάσταση ,
γιατί πολλοί αλμυροί βλέπω να μαζεύονται. Θα φέρω και τα http://www.nationalgeographic.com/co...a-mania-12.jpg μαζί μου :D |
Παράθεση:
|
Μεσα και εγω.Και νομίζω εχει 10/9 την Κυριακή.
|
Παράθεση:
|
Καλησπερα. Αν δεν προκυψει τπτ εκτακτο μεσα και εγω. Θα φερω και τετραδιο με απορειες....:D:D:smt120:D:D
|
Παράθεση:
|
Για να μαζευόμαστε σιγα σιγά...
1. voas 2. kostas82 3. Λαμπρος.Τ 4. tsoui 5. rottbea 6. golf4470 7. Sakisdraminos ? 8. Κωστας Malawi 9. Τάκης 10. Γιαννης Μ5 11. Rayden 12. |
Κατά 99% θα έρθω!!!!
|
Καλησπέρα και από εμένα.. αν δεν λείπω εκτός Αττικής θα έρθω :)
|
μήπως αντί για τον πρώην Στάβλο, να βρεθούμε σε ένα μαγαζάκι από αυτά που είναι λίγο ποιο πάνω, που θα μπορούμε να κάτσουμε και έξω στην περατζάδα?
|
Όπου θέλετε από εμένα , ακόμα και σε σουβλακερί για να βολευτεί ο Τσεκουράτος :D
|
Παράθεση:
αλλά στο ...."πιο πάνω" που γράφεις με μπέρδεψες. Εγω έλεγα για τα μαγαζάκια που εχει αριστερά και δεξία στον ίδιο πεζόδρομο πριν τον Σταύλο όπως ανεβαίνουμε τον πεζόδρομο από την Πειραιώς. |
Και εγω μεσα στη περατζαδα.Το θεμα ειναι που,τραπεζι,και για ποσους?
|
Παράθεση:
Ας τους πει ότι περιμένει περίπου καμιά 15αρια άτομα να μας δώσουν χωρο και βλέπουμε. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Να πούμε στον Τάκη να φτιάξει χωρίστρα και να πάρει θέση.:grin::grin::grin: |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:07. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board