|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ.
Αν μειώσω την ένταση του φίλτρου, μειώνεται και το πόσες φορές θα γυρίσει το νερό μέσα σε μία ώρα σωστά; Ρωτάω επειδή βλέπω οτι ζορίζεται ελαφρώς σε μερικές κινήσεις. Τον παίρνει το ρέμα. Η έξοδος του νερού δεν μπορεί να μπει στον βυθό. |
|
||||
|
||||
![]()
χαμηλωσε την, η γυρισε το να χτυπάει στο τζαμι
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ το έκανα.
Ρε σεις η τροφή που του δίνω είναι φυλλαράκια για μονομάχους. Απλά αυτός ο πετσοπας μου είπε να τα σπαω πρίν τα ρίξω και αυτό κάνω. Αυτός όμως μέχρι να πάρει χαμπάρι την τροφή και να αρχίσει να τρώει, η μισή αρχίζει και πέφτει στον βυθό. Αυτή η τροφή θα γίνει αμμωνία; |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά.
19/7 έκανα την αλλαγή μου πάλι 35% περίπου. 21/7 έριξα πρώτη φορά λίγο υγρό λίπασμα για τα φυτά.(Απο την δόση που έλεγε έβαλα πιο λίγο απο το μισό) Σήμερα έκανα μετρήσεις. Αμμωνία 0. Νο2 0. Νο3 0-1 Γιατί κατέβηκαν τόσο πολύ τα νιτρικά; Είναι κακό σημάδι; |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να είναι απο την αλλαγή...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα χαμηλά νιτρικά μόνο καλό σημάδι είναι,
μπορεί να απορρόφησαν τα φυτά. Και ένας μονομάχος σε 60 λίτρα , μη περιμένεις να έχεις και πολλά νιτρικά ![]() Αλλαγές όμως 35% κάθε εβδομάδα θα τις κάνεις ακόμα και αν έχεις νιτρικά=0
|
||||
|
||||
![]()
Όταν θα βλέπεις χαμηλά νιτρικά να κανεις όλα τα τεστ. Να το εχεις κανόνα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΟΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!! | badbarman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 06-06-13 10:33 |