|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τους εχεις καλη ποικιλια!! ωρε τρωνε και grindal..
![]() Να δω εγω ποτε θα φτιαξω,η πρωτη αποπειρα δεν επιασε, τωρα περιμενω νεο μπολι απο φιλο για να δουμε.. νομιζω εχεις diy co2 σ αυτο; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικα τα τιγρακια Γιανναρε!!!
Οπως εστρωσες θα κοιμηθεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Χρηστο!
ναι, καλα να παθω ![]() εδω και μηνες τιποτα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα update..
Εφυγαν ολα τα φυτα, αφησα μονο δυο, s. Subbulata και. την ροταλα, τα οποια καλύπτουν μια χαρα το ενυδρείο κι απο μονα τους. Εβγαλα και τις ριζες, εβαλα μια μικρή χθες, εχω σκοπό να βαλω xmas moss πανω της να γινει τυπου δεντρακι. Κατα τ' αλλα τα ιδια ![]() Κι ενα βιντεακι με τα κορυς.. |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο Γιάννη. Less is more τελικά...
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο.
|
|
|||
|
|||
![]()
πολύ ωραίο Γιάννη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος Γιαννη ηρεμησαν βλεπω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιές
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο 60λιτρο! | Vaggos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-13 15:53 |
Φίλτρανση σε 60λιτρο! | Malawi Lover | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 13-10-12 09:09 |
60λιτρο με guppies | dimple | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 15 | 06-10-10 08:28 |
60λιτρο- επιλογες??? | manos_samos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 19-09-10 22:23 |
Λιπασματα για 60λιτρο | Krisos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 13-04-10 18:16 |