|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια!
Οι φωτο δεν τα σπανε, ουτε εταξα τιποτα στα γετρουδια, γιατι ετσι κι αλλιως δεν μενουν ποτε ακινητα ![]() Η μηχανη τα σπαει μαλλον ![]() ![]() Οι πυγμαιοι ειναι και μεσαιας ζωνης, ριχνουν ενα κοπαδιασμα ,μετα πεφτουν και την αραζουν.. Τα sterbai ειναι μεγαλα ψαρια ,καμια σχεση με αυτα.. Το θεμα ειναι το τι θελεις εσυ..αν θες κλασικο κορυντορακι ,τα στερμπαι ειναι υπεροχα. Βιντεακι θα παιξει καποια στιγμη , αν δεν βαρεθω να το ανεβασω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη πολυ ωραιο ενυδρειο και πολυ ομορφα ψαρια!!
Βλεπω παλι καγκουρες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Χρηστο!
ενταξει εχω ευτυχως και αρκετα κοριτσια, απλα οι καγκουρες ειναι πιο εντυπωσιακοι στο γυαλι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πες μου πως καταφερνεις και διατηρείς τόσο καθαρό το βυθό
|
|
||||
|
||||
![]()
η απαντηση ειναι ramshorns snails .. και φυσικα οι γαριδες.
εγω δεν κανω τιποτα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ενα σφουγγαρόπανο τους λείπει μόνο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
γαρίδες έχω και εγώ αλλά δεν .... ramshorns δεν θέλω να ξανά μπλεξω με αυτά
|
|
|||
|
|||
![]()
το ερώτημα είναι πως κατάφερες κ έκανες ένα 60άρι να μοιάζει με 120άρι !!!
καταπληκτικές οι φωτογραφίες κ πολύ όμορφα τα ζωντανά |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα το υποστρομα που χρησιμοποιησες πως λεγεται?
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω !!! πως σου φαινεται καλο ειναι ?
|
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει, καλο ειναι.
τα φυτα πανε καλα, δεν ανεβαζει σκληροτητες, φυτευεις ευκολα, ειναι ελαφρυ. απλα θα ηθελα να εχουν οι μπιλιτσες ιδιο μεγεθος, εχουν διαφορετικα μεγεθοι. |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλα Γιαννάκο αυτό το ενυδρείο σου τα σπάει !!!!
![]() Έχω να πώ ότι πιο καθαρό ενυδρείο δεν έχω δεί !! ![]() Τα κόρι είναι μπουλούκια, τα ταίζεις καλά ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο 60λιτρο! | Vaggos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-13 15:53 |
Φίλτρανση σε 60λιτρο! | Malawi Lover | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 13-10-12 09:09 |
60λιτρο με guppies | dimple | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 15 | 06-10-10 08:28 |
60λιτρο- επιλογες??? | manos_samos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 19-09-10 22:23 |
Λιπασματα για 60λιτρο | Krisos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 13-04-10 18:16 |