|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παρεμπιπτόντως κι εγώ 60λτ φυτεμένο με γκάπι έχω και του έχω βάλει μια δύο φορές αλάτι αλλά τώρα που ο φίλος είναι σε αυτό το σημείο που σύντομα θα βάλει ψαράκια αναρωτιέμαι αν θα έκανε καλό μια τέτοια κίνηση. |
|
||||
|
||||
![]()
καθε ενυδρειο ειναι ξεχωριστο , επομενως καθε περιπτωση εξεταζεται ξεχωριστα.
στην προσαρμογη δεν βοηθαει το αλατι. χρησιμοποιειται για αλλους λογους και σε μεγαλυτερες ποσοτητες |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά. Αυτή την βδομάδα πιστεύω να μου έρθει η αντλία και να κάνω επιτέλους την μεγάλη αλλαγή νερού.
Τώρα σκέφτηκα κάτι άλλο. Θυμάστε που σας είχα πει για τον Μονομάχο που έχω σε γυάλα εδώ και 14 μήνες; Δεν τον χάρισα τελικά. Λέω να τον βάλω στο ενυδρείο μόνο του για το υπόλοιπο της ζωής του. Ο προηγούμενος είχε ζήσει 18 μήνες στην γυάλα. Τί λέτε εσείς; Μπορώ να βάλω και γκαπυ μαζί ή θα τα τσακίσει; |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν μπορείς... Μπορείς να βάλεις όμως μαζί του μια θηλυκιά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Απλά έχω διαβάσει ότι θέλει διαδικασία. Όταν ζευγαρώνουν να είναι μαζί και μετά θέλουν χώρισμα κλπ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το σωστο ειναι να βαλεις τον αρσενικο με δυο θηλυκες
για να μοιραζεται η επιθετικοτητα του αρσενικου.Για ζευγαρωμα χρειαζεται αλλη διαδικασια.
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρεις τι gh εχεις;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΟΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!! | badbarman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 06-06-13 10:33 |