|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα η ψυξη φιλε μου. Βρε συ Γιανναρε το λεω για ειναι πιο ανετος στις αλλαγες ο ανθρωπος. Γιαννη πιστευεις οτι 60 λιτρα για common αρκουν εαν αυτο φτασει 30-35 εκατοστα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε με πειράζει φίλε μου μπορεί να βάλω μέχρι και αυτόματες αν χρειαστεί...
|
|
||||
|
||||
![]()
τι 60 λιτρα; 300 εχει
![]() αναλογια δεν υπάρχει για μενα. καθε ψαρι και ενυδρείο ειναι ξεχωριστό, τα νιτρικα θα δείξουν και οι διαθεση για αλλαγες ποσα ψάρια '' σηκώνει '' αν φτασει 35cm δεν χωράει στο ενυδρείο.. κανονικα.. μεγάλη κουβέντα... κάτσε να φτάσει πρώτα |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά κάτσε να φτάσει και μετά θα γεμίσω το διαμέρισμα με νερό και θα είναι μια χαρά..😂😂. Μετά θα δω τι θα κάνω... Σε πόσο καιρό μπορεί αλήθεια να φτάσει περίπου, από την δικιά σου εμπειρία τα δικά σου σε πόσο καιρό μεγάλωσαν τόσο;
|
|
||||
|
||||
![]()
θελουν χρονια..αλλα πολλα, αλλα λιγα.
το θέμα ειναι κατα ποσο εχει στο dna του ενα ψαρι να φτάσει σε πολύ μεγάλο μέγεθος. λίγα θα φτασουν σε τέτοια νούμερα των 35cm. παίζουν πολλα ρολο βέβαια σε αυτο και κυρίως μετα το dna, η διατροφη και το αν περασαν κακουχιες στο παρελθόν. προσωπικα δεν εχω ψαρι πανω απο 25cm,κι εχω και ψαρια 7 ετων.. τα περισσότερα βέβαια, έχουν περάσει κακουχιες, γενικά ειναι απο διασωσεις, γυαλες, μικρά ενυδρεία κλπ. την έχουν φαει την αμμωνία τους τα περισσότερα. με λιγα λογια αυτο που θέλω να πω, είναι πως τα χρυσοψαρα (comet-shumbunkin, common), μπορουν να φτασουν τα 35+cm, το πιθανότερο ειναι ομως να μην το φτασουν. μακάρι να το φτασουν και να φτιάξουμε 2μετρα ενυδρεία η να τα παμε σε λιμνες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 07-07-17 στις 00:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αθόρυβο φίλτρο για ενυδρείο 240 λίτρα με χρυσόψαρα | tolisn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 39 | 12-07-16 20:33 |
Παρουσίαση κοινωνικού μου 110 λίτρα | kosmas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 48 | 17-02-16 09:07 |
270 Λίτρα Χρυσόψαρα | Lth1 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 37 | 21-09-15 09:47 |
Παρουσίαση 340 λίτρα Monsterfish | GiorgosOscar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 13-04-14 10:57 |
Χρυσόψαρα σε 300 λίτρα λιμνούλα | Μαρκος-Φαρκωνας | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 21-08-10 23:36 |