|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος!
να τα χαιρεσαι τα ψαρακια!! πολλα μπραβο απο μενα! η ελαφροπετρα κανει. το χαλικι δεν μ αρεσει, ισως σου βγαλει τα προβληματα που σου ειπε ο Γιωργος πιο πανω.. εχε στο νου σου να το αλλαξεις καποια στιγμη ![]() οσο για τα λιτρα , σαν να μπηκα σε αλλο φορουμ ![]() δεν συμφωνω με τους απο πανω, ποσο μαλλον να ειναι καθετοι καποιοι, που δεν εχουν εμπειρια με το ειδος ![]() μια χαρα οι διαστασεις , μια χαρα κι ο αριθμος(εως εκει ομως) , ευγε απο μενα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Μια ενημέρωση: Το σύστημα ψηξης εγκαταστάθηκε με επιτυχία (- του stc) και τώρα μου έριξε τη θερμοκρασία τριάμισι βαθμούς μέσα σε πέντε ώρες. (25.5 ) Εξαιρετικά αποτελέσματα δεν έχω παράπονο, μόνο το αισθητικό κομμάτι έχει να δουλέψω όποτε σας παραθέτω τις φωτογραφίες: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 05-07-17 στις 13:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε καποια ψαρια μπορει να μη παιζει σημαντικο ρολο, σε καποια ψαρια μπορει να τα κανει να πανε σε αναπαραγωγη, ΑΛΛΑ καποια ψαρια δεν το ανεχονται. (ο καθενας μαθαινει για το ειδος που φιλοξενει τις ιδιαιτεροτητες του) Δεν υπηρχε αναγκη να γινει αποτομα η πτωση της θερμοκρασιας. Ευτυχως που δεν ηταν πολυ μεγαλη και ευτυχως που μιλαμε για χρυσοψαρα. Αυτο θα χρειαζοταν αν ειχε φτασει ας πουμε 32-33C η θερμοκρασια. Στους 29C που ειχε φτασει, δεν ηταν και σε επιπεδο κοκκινου συναγερμου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα η ψυξη φιλε μου. Βρε συ Γιανναρε το λεω για ειναι πιο ανετος στις αλλαγες ο ανθρωπος. Γιαννη πιστευεις οτι 60 λιτρα για common αρκουν εαν αυτο φτασει 30-35 εκατοστα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε με πειράζει φίλε μου μπορεί να βάλω μέχρι και αυτόματες αν χρειαστεί...
|
|
||||
|
||||
![]()
τι 60 λιτρα; 300 εχει
![]() αναλογια δεν υπάρχει για μενα. καθε ψαρι και ενυδρείο ειναι ξεχωριστό, τα νιτρικα θα δείξουν και οι διαθεση για αλλαγες ποσα ψάρια '' σηκώνει '' αν φτασει 35cm δεν χωράει στο ενυδρείο.. κανονικα.. μεγάλη κουβέντα... κάτσε να φτάσει πρώτα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αθόρυβο φίλτρο για ενυδρείο 240 λίτρα με χρυσόψαρα | tolisn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 39 | 12-07-16 20:33 |
Παρουσίαση κοινωνικού μου 110 λίτρα | kosmas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 48 | 17-02-16 09:07 |
270 Λίτρα Χρυσόψαρα | Lth1 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 37 | 21-09-15 09:47 |
Παρουσίαση 340 λίτρα Monsterfish | GiorgosOscar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 13-04-14 10:57 |
Χρυσόψαρα σε 300 λίτρα λιμνούλα | Μαρκος-Φαρκωνας | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 21-08-10 23:36 |