|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ Δήμητρα.
Καλημέρα σε όλους! Σήμερα έρχεται το φίλτρο! Επειδή το Praktiker μου πέφτει μακρυά και αλλού δεν βρίσκω ελαφρόπετρα, υπάρχει κάτι άλλο καλό για να βάλω στο φίλτρο; (Πέρα της βιοπέρλας που θα προσθέσω απο το παλιό μου φίλτρο) |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά το φίλτρο πήρε μπρος..Καλό μου φαίνεται απλά δεν έχει καμία σχέση η δύναμη του με το άλλο το κινέζικο που ήταν πλυντήριο.. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό?!
Επίσης πλέον ξανα ζω τον παιδικό μου εφιάλτη..Δηλαδή τον ήχο του νερού που πέφτει στην επιφάνεια σαν να έχεις ξεχάσει ανοιχτή βρύση.. |
|
||||
|
||||
![]()
Να το βάλεις πιο κάτω. Το φίλτρο δεν χρειαζεται να έχει τη δύναμη που είχε το άλλο...
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα δω Δήμητρα. Αν φτάνει ο ήχος στο δωμάτιο το βράδυ που κοιμάμαι θα το κατεβάσω..Αλλιώς κάνει καλή ροή τώρα και όμορφη σαν να έχεις αεραντλία πάνω είναι!
Τώρα πως καταλαβαίνουμε πότε θα στρώσει το φίλτρο ρε παιδιά; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι μετρήσεις εχεις ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα το αφήσω να δουλέψει κάνα 2ωρο και θα πάρω μετρήσεις. Τα limnophila πήραν 15 πόντους ύψος. Σκεφτομαι να τα κλαδέψω και να τα βάλω στην γωνία που είναι τώρα το φίλτρο που ρουφάει. Εκεί ήταν το παλιό φίλτρο και τώρα φαίνεται κάπως άδειο.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΟΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!! | badbarman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 06-06-13 10:33 |