|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θυμάμαι ότι το είχες ξαναπλυνει το φίλτρο , έτσι δεν είναι ;
Καλυτερα να το αντικαταστήσεις Εγώ θα επλενα μονο αυτο με κανονικό νερό κι πίεση για να φύγει οτι έχει. Εστω για προσωρινά έκτο ςκι αν εχεις άλλο. Τι τροφή βάζεις στο καλσον ; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Την τροφή δεν την θυμάμαι την είχα ποστάρει εδώ κάποια στιγμή! |
|
||||
|
||||
![]()
Ε τοτε δεν έχει θέμα βρε Γιώργο. Αν θες άλλαξε το. Δεν υπάρχει θέμα. Σου εξήγησα οτι θα θέλει συχνα καθάρισμα.
Δυστυχώς δεν την ξέρω την τροφή... Αλλά γενικά δεν έχει θέμα... Θα πάρεις τελικά το sun sun η το astro ; |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω ακόμα. Κάτσε να πληρωθούμε μια γιατί είμαι στενά!
![]() ------------------------- Σημερινές μετρήσεις. Αμμωνία 0,25 στα ίδια. Νο2 4 στα ίδια. Νο3 ανέβηκαν απο 6 στο 10+ ------------------------- Τα βαμβάκια τα άλλαξα. Σήμερα αγόρασα και έναν μαγνήτη. Καθαρίζω κανονικά το τζάμι ή να το αποφύγω όσο είμαι στο στρώσιμο; Οι ρίζες στα limnophila είναι ακόμα κιτρινιασμένες. Μήπως πρέπει να τα αρραιώσω;Ή να τα κλαδέψω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Siempre : 21-06-17 στις 12:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να αποφυγεις τον καθαρισμο με μαγνητη γιατι πολλες
φορες πιανει πετραδακια απο τον βυθο και κανει γρατζουνιες στο τζαμι.Παρε σφουγγαρακι scotch brite που ειναι για κρυσταλλα δεν χαραζει τα τζαμια.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τον μαγνήτη να τον ξεχάσω εντελώς δηλαδή; Στα πάνω κομμάτια για παράδειγμα που δεν έχεις επαφή με άμμο,υπάρχει περίπτωση να χαράξει ο μαγνήτης; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είσαι προσεκτικός δεν θα έχεις θέμα. Εγώ δε χρησιμοποιώ τίποτα άλλο εκτός απο βρασμένη οδοντόβουρτσα στο ενυδρείο. Δεν θα έβαζαν τέτοιο σφουγγαρακι αλλα εγώ είμαι κι υπερβολική!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΟΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!! | badbarman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 06-06-13 10:33 |