|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ασπρος μύκητας θα βγει,
και όπως βγήκε μόνος του θα φύγει και μόνος του, όπως και καφέ άλγη, είναι συμπτώματα του φρέσκου ενυδρείου, υπομονή, μέχρι να στρώσει θα φύγουν σιγά σιγά, ίσως και λίγο αργότερα
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά τίποτα απο αυτά δεν επηρεάζει τα φυτά... Μονο το μάτι.
Εγώ προσωπικά για αυτό προτείνω το Μπολι... Για τις μυρωδιές κι φυσικά όλο αυτο το χρόνο |
|
|||
|
|||
![]()
Μετρήσεις το βράδυ Δήμητρα άλλα έχω γράψει τις χθεσινές πιο πάνω.
Αλλαγή νερού δεν έχω κάνει. Παραθέτω φωτογραφίες απο το ενυδρείο! (Μία εδώ και δύο φωτογραφίες στα συνημμένα) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν να σε συγχαρώ για το ενυδρείο σου είναι πολύ ομορφο! Αυτο πανω στην ανουμπια αν το τριψεις φεύγει;
Αλλαγή γιατί δεν εχεις κανει ; Τις έχω δει τις μετρήσεις σου. Νομιζω σου έχω απαντήσει κιόλας... Δεν είμαι σίγουρη κιόλας. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ! Ναι φεύγει. Αλλαγές νερού δεν κάνω γιατί είχα καταλάβει ότι δεν χρειάζονται κατά την διαδικάσια στρωσίματος. Να τις αρχίσω;
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν χρειάζεται συνέχεια αλλαγές, αν δεις όμως πολλά νιτρικά ή κάτι που δεν σου αρέσει μπορείς να κάνεις αλλαγή, αλλά αμέσως να βάλεις πάλι τροφή για να υπάρχει αμμωνία
|
|||
|
|||
![]()
Η τροφή είναι μόνιμα στο ενυδρείο κ.Τάκη και την φρεσκάρω κάθε 2-3 μέρες.
Παιδιά μου φαίνεται περίεργο αλλά σήμερα ανέβηκαν τα ΝΟ2 απο 0,5 σε 2. Αμμωνία: 3,5 (σταθερά απο χθες). ΝΟ2: 2 (Απο 0,5 που ήταν χθες) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΟΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!! | badbarman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 06-06-13 10:33 |