|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστή ιδέα τη βρίσκω...
Από τον επόμενο μήνα θα βγω εκτός πόλης και θα προσπαθήσω να συνεννοηθώ με φίλους σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη. Για... να το βάζω στο πρόγραμμα... Ευχαριστώ, Σάκη! Στο εν τω μεταξύ, τα μάτια, τα αυτιά και το internet, τα κρατάω ανοιχτά... |
|
|||
|
|||
![]()
πλέον οι καιροί δύσκολοι οπότε και εμείς πρέπει να είμαστε πιο δεμένοι για το καλό όλων μας !
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα να συμπληρώσω οτι το αποδεικνύουμε έμπρακτα το ποσο δεμένη ομάδα ειμαστε εδω μεσα,με τις τόσες ανταλλαγές και δωρα κοραλλιών μεταξύ των μελών που κανουμε! |
|
||||
|
||||
![]()
Και μία νέα εξέλιξη:
![]() Μία από τις lysmata wurdermanni, παρατηρήθηκε αυγωμένη και απομονώθηκε σε 4λιτρη καραντίνα και μέσα σε γεννήστρα (για να της ξεφεύγουν τα μικρά και να αποφευχθεί ο κανιβαλισμός - που έχει ξανασυμβεί). Με υπομονή και παρατήρηση, προσεκτικό τάισμα και καθημερινές αλλαγές νερού στο χώρο της καραντίνας, μιας και είναι βυθισμένος στο sump, αλλά πέραν της αεραντλίας δε διαθέτει άλλου είδους φίλτρανση, ήρθαν τα χαρμόσυνα! ![]() Τα δύο βιντεάκια (κακής ανάλυσης λόγω κινητού και κυρίως της μεταφόρτωσης στο youtube, μιας και στο κινητό και στον υπολογιστή φαίνονται μακράν καλύτερα) είναι τραβηγμένα από τη στιγμή που η μητέρα απελευθέρωνε τα μικρά και από την επόμενη μέρα, που η μητέρα ξαναμπήκε στο main tank και τα αδελφάκια, πλέον, είναι ασφαλή, υγειή... και ξεκινάμε την ανατροφή τους! https://www.youtube.com/watch?v=MpoFS2GXRrY https://www.youtube.com/watch?v=DYDrGij6V9w Θα βγάλω και καμία πιο καθαρή φωτό, σύντομα... |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία πράγματα!!!
πόσες μέρες έχει που τα άφησε; |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα, το μεσημέρι, συμπληρώνεται μια μέρα. Το καλό είναι ότι τρώνε από τα rotifers που έχω. Θα ξεκινήσω,αύριο, και καλλιέργεια από artemia...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα φίλε μου, έχεις πολύ μεράκι και φαίνεται από το ενυδρείο!
Δεν έχω ακόμα ρεεφ καθώς είμαι στο γλυκό, αλλά θα στήσω σύντομα και θα επιδιώξω να είναι no impact, όλα δηλαδή γεννημένα στην αιχμαλωσία! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και θα σε αναζητήσω για γαριδάκια!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Καλημερα Γιάννη, πως παει φιλαρακι με την γέννα; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου reef ενυδρείο. | alexx | Reef | 202 | 31-05-14 07:04 |
Το δικό μου ενυδρείο. | DaltonGR | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 10-10-10 23:58 |
Γεννητούρια και στο δικό μου ενυδρείο | egohome | Ζωοτόκα | 10 | 19-02-09 09:38 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |