|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα, το μεσημέρι, συμπληρώνεται μια μέρα. Το καλό είναι ότι τρώνε από τα rotifers που έχω. Θα ξεκινήσω,αύριο, και καλλιέργεια από artemia...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα φίλε μου, έχεις πολύ μεράκι και φαίνεται από το ενυδρείο!
Δεν έχω ακόμα ρεεφ καθώς είμαι στο γλυκό, αλλά θα στήσω σύντομα και θα επιδιώξω να είναι no impact, όλα δηλαδή γεννημένα στην αιχμαλωσία! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και θα σε αναζητήσω για γαριδάκια!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Καλημερα Γιάννη, πως παει φιλαρακι με την γέννα; |
|
||||
|
||||
![]()
Ικανοποιητικά... έχουμε κάποιες απώλειες (διάβασα ότι συχνά επιβιώνουν 20-40%) παρόλο που κάνω συχνές αλλαγές και τακτικά ταΐσματα (και τα δύο επιβάλλονται, αλλά και αλληλοσυγκρούονται). Τα μικρά έχουν μήκος λίγο λιγότερο από 3 χιλιοστά, λεπτοί σαν τριχίδια και διάφανα ακόμα. Οι φωτό με δυσκολεύουν, μιας και δεν έχω καλή μηχανή στην κατοχή μου. Εξελίσσεται παιχνίδι υπομονής και παρατήρησης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρένθεση γίνεται για το photobucket, να υποθέσω;
Ευτυχώς που δεν είμαι photobucketάκιας! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα Γιαννη!
τι νέα φιλαρακι, πως πάει η reefαρα σου, έχουμε κανένα νέο? |
|
||||
|
||||
![]()
Όλα καλά. Περιμένω την παραγγελία μου από εξωτερικό, με την αναβάθμιση του φωτισμού και της κυκλοφορίας... Λογικά θα τα έχω μέχρι το τέλος του μήνα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου reef ενυδρείο. | alexx | Reef | 202 | 31-05-14 07:04 |
Το δικό μου ενυδρείο. | DaltonGR | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 10-10-10 23:58 |
Γεννητούρια και στο δικό μου ενυδρείο | egohome | Ζωοτόκα | 10 | 19-02-09 09:38 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |