|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έχει τύχει να παραλάβω φίλτρο με σπασμένα κλίπς και το επέστρεψα.............δεν υπάρχει λόγος για συζήτηση,το φίλτρο πρέπει να επιστραφεί(θα έπρεπε να το έχεις αναφέρει ότι είναι με πατέντα)!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
τωρα πλεον το φιλτρο δν επιστρεφεται.... ειναι εξω και απολαμβανει την καλοκαιρινη βροχουλα....
θα παρακαλουσα τους διαχειριστες να μεταφερουν ολα τα μηνυματα απο το νημα που αφορουν το ατυχες συμβαν με το φιλτρο , σε καποιο αλλο νημα/ποστ ( αν γινεται και αυτο που λεω) ωστε να μεινει το νημα καθαρο |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα στην παρεα,αφου δρομολογηθηκε το 1° φιλτρο στην ανακυκλωση
![]() ολοκληρωθηκε η αναβαθμιση στο ενυδρειο μου, ενα FLUVAL 206 στηριζει πλεον την βιολογια μας σε συνδυασμο με τις θηκες του εσωτερικου οπου εχουν μονο μακαρονια και ενυδ,βαμβακι.η αναροφηση γινεται απο το διαμερισμα που ηταν η αντλια του εσωτερικου, ωστε να αξιοποιηθει και ο χωρος αλλα να πηγαινει και πιο καθαρο νερο στο φιλτρο ωστε να μην βρωμιζει τοσο,+ οτι αν κατι δν παει καλα για καποιο λογο με το εξ.φιλτρο υπαρχει η λυση της εσ.αντλιας για να σωσει την κατασταση, νομιζω οτι απο θεμα ροης/αναταραξης ειμαστε καλα,εδω τα καμαρια μου βγηκαν για μασουλημα : https://youtu.be/wcQsK7pNPW0 ευχαριστω ολους για τις παρατηρησεις + και τις υποδειξεις ωστε να βγει κατι σωστο και φυσικα οποιαδηποτε αλλη ειναι καλοδεχουμενη! |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα δίαβασα το θέμα σου. Τι να πω ???
χαρά στο κουράγιο σου και μπράβο που το παλεύεις. Κάποια στιγμή όντως θα πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα με τους "πονηρούς". Είτε ιδιώτες-χομπίστες που πουλάνε διάφορα υλικά ελαττωματικά είτε από τα καταστήματα που πουλάνε χωρίς εγγύηση ή δεν αναγνωρίζουν την εγγύηση. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
η ζωη κυλαει ομορφα με το 206 και κυριως στεγνα και ησυχα ( σορυ για το σπαμ ρε παιδια απλα βαρεθηκα μονο να διαβαζω..( τις περισοτερες φορες διαβαζω χωρις καν να συνδεθω) !! εχω και λιγη αλγη καφε πανω στις πετρες μου αλλα οπως εχω διαβασει θα κανει τον κυκλο της και θα φυγει οποτε δν ανησυχω( ακομη) sppam τελος!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και έτσι να συνεχίσουν να κυλάνε.........ήρεμα!!Όσο για την άλγη σε κάποια σημεία θα βγαίνει συνέχεια(πχ τζάμια)εκεί θα θέλει χέρι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρικη (γενικως) | kixlidatos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 08-11-14 17:12 |
ΑΠΟ MOLLY ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΗ(?) | HLIASKR | Γενικά περί Κεντρικής Αμερικής | 28 | 13-10-11 14:31 |
ΑΜΕΡΙΚΗ VS ΑΦΡΙΚΗ | sonic | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-11-10 17:55 |
κατι σαν σκουρια απο την πανω μερια των γκαπυ.. | μελινακι | Ζωοτόκα | 7 | 29-01-08 14:36 |
Κουνελοψαρο Απο Αφρικη....!!!! | malawi | Malawi | 5 | 11-08-06 10:40 |