|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:180*60*65 Όγκος:702 λιτρα Κατηγορία:Αφρικη τουρλου ![]() Φυτά:Οχι βεβαια ![]() Ψάρια / ¶λλα είδη: Ζευγαρι Φροντοζα Ζευγαρι Placidochromis phenochilus mdoka Ζευγαρι Aulonocara red ruby Borley 1m+2 fm Cyrtocara morii 1m +3fm νομιζω ![]() Scianochromis fryeri 1 αρσενικο Venustus 2 θηλυκα Cynodontis 3 ατομα? Βαενζι 1 θηλυκια. Jakop 1αρσ.2 θηλυκα 5 καλβοι ?90% 1 ζευγαρι εχω 1 αρσενικο Hongi Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Πολλες ηφαιστιακες πετρες,χοντροκοκη ηφαιστιακη αμμο Φόντο: Μαυρο πλαστικο Φωτισμός: 8 λαμπες αλλα 4 αναβουν Διάρκεια φωτισμού: Απο το πρωι με φυσικο φωτισμο, και το βραδυ 6 ωρες αναμενες Φιλτράρισμα: 2 φιλτρα Rena,ΧΡ3 και ΧΡ4 Θερμοστάτης: 1Jager 300 Wat Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:Καλοκαιρη 8,6,χειμωνα 7,4 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Μηδεν 0 Νιτρώδη (ΝΟ2):Μηδεν 0 Νιτρικά (ΝΟ3):40+πριν την αλλαγη νερου Αλλαγές νερού:60% την εβδομαδα Θερμοκρασία:24-25 βαθμους ¶λλες πληροφορίες:Απο ταισμα 2 φορες την ημερα,με βαρυ χερι ![]() Το ενυδρειο τρεχει σχεδον 5 χρονια, Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και μερικες παλαιοτερες φωτογραφιες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Αγαπητοι μου φιλοι,το ενυδρειο λειτουργει εδω και 5 χρονια,εχει κλεισει τον κυκλο του ,οπως ολα τα ομορφα πραγματα.Ολα τα ψαρια θα χαριστουν σε αυτον-αυτους που εχουν αγαπη,γνωση αλλα και λιτρα. Η συνθεση εχει ιδιαιτεροτητες και λαθη. Οταν θα ειμαι ετοιμος,θα βγαλω αγγελια. Την παρουσιαση την χρωστουσα στο φορουμ και ιδιαιτερα στον φιλο και μεντορα πολλων απο εμας ,αγαπητο Κλεοβουλο.Καλιο αργα,παρα ποτε ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kixlidatos : 08-11-14 στις 11:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχουν λογια βασιλη..απλα μπραβο φιλε!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να εισαι καλα Στελιο.
Αν θελεις κατι απο αυτα ,χαραμου να πανε σεσενα ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Μεχρι και τον Μαρτιο θα αποτοξινωθω,και θα εχω για παρεα μου την αστακινα,Μετα ειλικρινα δεν ξερω.Ο χρονος θα δειξει.Παντος δεν βιαζομαι.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kixlidatos : 08-11-14 στις 12:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι κρίμα να κλείνουν τέτοια ενυδρεία!!!
Φανταστικές εικόνες... |
|
||||
|
||||
![]()
μη με κανεις να φτιαξω κανα θηριο ρε φιλε..μη με βαζεις στη μπριζα λεμε...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
Επιτέλους παρουσίαση!!
Χάρμα οφθαλμων,μπράβο Βασίλη!!! ![]() Γιατί έχει κλείσει το κύκλο του?? Θα βάλεις κάτι άλλο η θα φύγει εντελώς το ενυδρειο?? Φανταζομαι ξέρεις τι θα ήθελα να δω σε ενα 700λιτρο???? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τωρα η πρεπει να διωρθωσω την συνθεση,η να την αλλαξω.Να την διωρθωσω ειναι δυσκολο εδω που ειμαι,γιατι πρεπει να βρω τα καταλληλα ψαρια,στο καταλληλο μεγεθος.5 χρονια ειναι αρκετα νομιζω για να παρω αυτο που εχουν να μου δωσουν,γιαυτο και αποφασισα να τα δωσω. Ε οχι,εδω θελει αστακους 50 ποντους ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Το έζησα κι αυτό....να δω παρουσίαση του Βασίλη!!
Αυτά κάνεις και δίνεις κακά παραδείγματα ![]() Θα μας πεις τι θα είναι το επόμενο βήμα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος σε αφρικη | puntakias22 | Malawi | 9 | 17-06-14 13:47 |
ΑΠΟ MOLLY ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΗ(?) | HLIASKR | Γενικά περί Κεντρικής Αμερικής | 28 | 13-10-11 14:31 |
ΑΜΕΡΙΚΗ VS ΑΦΡΙΚΗ | sonic | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-11-10 17:55 |
Κουνελοψαρο Απο Αφρικη....!!!! | malawi | Malawi | 5 | 11-08-06 10:40 |