|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά με υγεία!
Θέλω να ευχαριστήσω για αλλη μια φορά τον Δημήτρη(golf),που ήρθε σημερα απο τον πρωι σπίτι έως και αργά το απόγευμα για να κανουμε τις επιδιορθώσεις στο φωτιστικο! Παρέα μας ήταν και ο Γιώργαρος sogirys που βοήθησε και εκείνος όπου χρειάστηκε και τον Ευχαριστω επίσης! Το φωτιστικο ειναι έτοιμο και μένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες που θα γίνουν σε μια επόμενη συνάντηση! Τέλος έπρεπε να δούμε και με την "γλώσσα των αριθμών" την δύναμη του φωτιστικού! Ετσι ο Δημήτρης έβγαλε το λάπτοπ και εγω('άλλο που δεν ήθελα ![]() Τα αποτέλεσμα 260 αραγωνιτη 350 λιγο κατω απο μεση 605 επιφάνεια 2210 Λεντ Τα λόγια ειναι περιττά..........και νεκρούς ανασταίνει! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο παιδια αλλα αυτο το καθε σαββατο μου φαονεται δικαιοκογια για να εβυδρειακο καφεδακι
Πολύ καλές μέτρησης αν σκεφτείς ότι έχεις ακόμα ένα 20% να ανεβάσεις. και φαντάσου κάτι ακόμα φίλε να το κάναμε να δούλευε με 1w ανά λίτρο που έτσι δουλεύουν της άκρο αυτοί που έχουν τ5 . |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά.
Νίκο 50βατα είναι τα λεντ σου; πόσα τεμάχια έχει;
|
||||
|
||||
![]()
ναι Γιώργο,6χ50w είναι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο στα μαστορια!!!
Ελα Νικο πες την αληθεια εχεις τρελαθει απ την χαρα σου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Της καλύτερες ευχές μου για τους εορτάζοντες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Χαχαχαχαχα.......ε λιγο το εχεις,πιος τυφλός δεν θελει το φως του! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτάρα μου ακούγεται... Μπράβο και για την ομαδική δουλειά και την προσφορά βοήθειας! Μακάρι να την είχαμε και οι υπόλοιποι στην επαρχία, που παλεύουμε μόνοι... Βάλε και καμιά φωτό, να δούμε το αποτέλεσμα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο Δημήτρης jim έκανε κάποιες αναβαθμίσεις στον κοντρολερ και πρόσθεσε κατι διαχωριστες και αισθητήρες! Αυτοί οι ολίγοι...... ![]() Φωτο θα τα βγάλω οταν το τελειώσουμε,κάνοντας και μια μίνι παρουσίαση! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Το ενυδρείο σιγα σιγα ξαναβρίσκει τον δρόμο του,μετα το περιστατικό του φωτιστικου και το ομολογούμενος πισωγύρισμα! και οι ατυχίες στο προγραμμα ειναι,κανεις δεν εχει υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία! Παμε λοιπών με εισαγωγή δυο νέων ακροπορων ![]() ![]() Ακόμα δεν έχουν ανοίξει αλλα τις πιστεύω γιατι φαίνονται υγιέστατες! ![]() ![]() Τέλος έβγαλα δυο φωτο κατω απο το φεγγαροφως...... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη μεγαλώνουν ακροπόρες πάνω στον αραγωνίτη!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι χαρά μου να βοηθάω τους φίλους! Την επόμενη φορά θα τελειώσουμε το φωτιστικό κ θα είναι τούμπανο. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Νικόλα και Δημήτρη!
ο ένας για το επίπεδο του ενυδρείο που άλλοι με πάνω από δέκα χρόνια στον χώρο δεν έχουν ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Στον Δημήτρη ένα μεγάλο μπράβο γιατί είναι ένας χόμπιστας με όλη την σημασία του χόμπιστα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είμαι πολύ χαρούμενος για την παρέα που έχουμε δημιουργήσει μέσα στον gab ,βάζοντας όλοι μας καθημερινά ενα λιθαράκι σύσφιξης σχέσεων! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 01-05-17 στις 11:04 |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα Νίκο η παρέα αποτελείται απο εξαιρετικα παιδια.
Και επι τις ευκαιρίας να σου πω και εγω μπραβο για το μερακι σου και το ομορφο σωστο ενυδρειο που εφτιαξες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σου εύχομαι τα καλύτερα και στο δικό σου! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Το ενυδρείο μετα το απρόοπτο που είχαμε με το φωτιστικο,εχει αρχίσει να δείχνει οτι επανέρχεται στις κανονικές καταναλώσεις που ειχε και πριν! Χθεσινοβραδινές μετρησεις! Αλατοτητα 1.027 Νο3 5 Κχ 8,2 Πχ 8.2 Μαγνήσιο 1390 Ασβέστιο 440 Φωσφορικά 0 ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι περιμένω να έρθουν τα ντραιβερακια,θα επικοινωνήσουμε ξερεις εσυ....... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |