|
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο παιδια αλλα αυτο το καθε σαββατο μου φαονεται δικαιοκογια για να εβυδρειακο καφεδακι
Πολύ καλές μέτρησης αν σκεφτείς ότι έχεις ακόμα ένα 20% να ανεβάσεις. και φαντάσου κάτι ακόμα φίλε να το κάναμε να δούλευε με 1w ανά λίτρο που έτσι δουλεύουν της άκρο αυτοί που έχουν τ5 . |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά.
Νίκο 50βατα είναι τα λεντ σου; πόσα τεμάχια έχει;
|
||||
|
||||
![]()
ναι Γιώργο,6χ50w είναι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο στα μαστορια!!!
Ελα Νικο πες την αληθεια εχεις τρελαθει απ την χαρα σου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Της καλύτερες ευχές μου για τους εορτάζοντες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Χαχαχαχαχα.......ε λιγο το εχεις,πιος τυφλός δεν θελει το φως του! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτάρα μου ακούγεται... Μπράβο και για την ομαδική δουλειά και την προσφορά βοήθειας! Μακάρι να την είχαμε και οι υπόλοιποι στην επαρχία, που παλεύουμε μόνοι... Βάλε και καμιά φωτό, να δούμε το αποτέλεσμα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο Δημήτρης jim έκανε κάποιες αναβαθμίσεις στον κοντρολερ και πρόσθεσε κατι διαχωριστες και αισθητήρες! Αυτοί οι ολίγοι...... ![]() Φωτο θα τα βγάλω οταν το τελειώσουμε,κάνοντας και μια μίνι παρουσίαση! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Το ενυδρείο σιγα σιγα ξαναβρίσκει τον δρόμο του,μετα το περιστατικό του φωτιστικου και το ομολογούμενος πισωγύρισμα! και οι ατυχίες στο προγραμμα ειναι,κανεις δεν εχει υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία! Παμε λοιπών με εισαγωγή δυο νέων ακροπορων ![]() ![]() Ακόμα δεν έχουν ανοίξει αλλα τις πιστεύω γιατι φαίνονται υγιέστατες! ![]() ![]() Τέλος έβγαλα δυο φωτο κατω απο το φεγγαροφως...... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Νικο!!!Τωρα δεν σε σταματα τιποτα....
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη μεγαλώνουν ακροπόρες πάνω στον αραγωνίτη!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |