|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν έχω παρατηρήσει ιδιαίτερη αλλαγή εκτός από μικρή μείωση στα TDS που δε νομίζω να επηρεάζει τα ψάρια.
το παλικάρι από Γιάννουλη έχει σταθερά 25 νιτρικά ενώ εγώ κ ακόμη ένας μέσα στην Λάρισα παίζουμε στα 15-25 ανάλογα την εποχή. αν θέλεις μπορώ να σου πω το μαγαζί που αγοράσαμε τις Α/Ο μας κ την ρητίνη κ να πας να σου δώσει μια ποσότητα για να ξεκινήσεις |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδιά , αφού το χλώριο επηρεάζει τη ρητίνη,
βάλτε και ένα φίλτρο άνθρακα πριν , και έτσι θα έχετε και αποχλωριομένο νερό αλλά και χωρίς νιτρικά ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
για επεξεργασία του νερού σε κουβά δεν γίνεται αυτό εκτός κ αν χρησιμοποιήσεις πρώτα τον άνθρακα κ μετά την ρητίνη. προσωπικά ρίχνω λίγα ml Prime στον κουβά κ μετά από λίγο βάζω κ το φίλτρο με την ρητίνη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ο κουβάς της αλλαγής κ το φίλτρο.
άνοιξα τον πάτο από το μπουκαλάκι του νερού κ βάζω μέσα σακουλάκια με την ρητίνη. λίγο τούλι ψηλά, μια τρύπα στο καπάκι κ κουμπώνει μια χαρά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος!!!
Δηλ αυτή τη ρητίνη την πουλάνε σε σακουλάκια; Σε μαγαζιά με οικιακά φίλτρα τα πουλάνε;
|
|||
|
|||
![]()
σε σακουλάκι την έβαλα εγώ.
την αγοράζεις είτε με το λίτρο (νομίζω) είτε ολόκληρο φίλτρο κ το ανοίγεις για να βγάλεις την ρητίνη |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια... οποτε αφου αποχλωριωσω το νερο τοποθετω ρητίνη σ ενα εσωτερικο φιλτρο 24 ωρες στο βαρελι κ αφου εχοθν αφαιρεθει τα νιτρικα κανω αλλαγη νερου ..σωστα ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αφού μηδενίσουν τα νιτρικά, ελέγχεις τις θερμοκρασίες κ ξεκινάς αλλαγή ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε καταληγουμε στην λύση της ρητινης...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το νερό που έχει φιλτράρει η ρητίνη πίνεται ?
|
|
|||
|
|||
![]()
όταν έψαχνα για Α/Ο είχα βρει κ συσκευές πόσιμο νερού μόνο με ρητίνη για αφαίρεση νιτρικών.
νομίζω πως πίνεται αν κ δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ ![]() |
![]() |
Tags |
νο3 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υψηλά νιτρικά στο νερό βρύσης. | Timekeeper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 26-07-15 16:05 |
ΑΛΑΤΑ.... | vasilhs | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 26-08-13 14:28 |
Υψηλά Νιτρώδη, Υψηλά Νιτρικά - SOS!! | Manos_SKG | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 04-02-13 12:26 |
δειτε στο δικτυο την προβολη του ΠΣΦΕ σε τοπικη τηλεοραση.. | Πάνος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 87 | 19-04-09 23:32 |