|
|
||||
|
||||
![]()
Οι ξιφοφοροι πάνε σε κοπάδια απο οτι ξέρω, διόρθωστε με αν κάνω λάθος.οποτε αν ειναι μόνος του είναι φυσιολογικό να τα κυνηγάει. Αν συνεχισει να τα κυνηγάει έτσι ειτε θα πεθάνουν ειτε θα αρρωστησουν...
¶λλαξε πετσοπα Κώστα!! Αν είναι κοριτσάκι βάλε ενα αγοράκι μέσα και αντίστοιχα αν είναι αγοράκι εν κοριτσάκι! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
έτσι είναι......αυτό που πρέπει να σκεφτείς όμως είναι, κατά τη γνώμη μου, το μέγεθος του ενυδρείου σου που δεν είναι ικανοποιητικό ούτε για τους ξίφους ούτε για τις μελανοταινίες
![]() Μήπως θα πρέπει να κάνεις κάποια πιο σωστή επιλογή? http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54573 |
![]() |
Tags |
αρχάριος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση σχετικά με ΝΟ3 | Netrino | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 27-06-13 15:37 |
Ερώτηση σχετικά με φυτά | nikolokithaki | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 13-10-12 16:20 |
ερώτηση σχετικά με εξ. φίλτρο | mac32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 13-04-11 21:19 |
Ερώτηση σχετικά με UV sterlizer | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-05-09 08:58 |
Ερώτηση σχετικά με την ανάπτυξη των φυτών μου | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-09-07 16:29 |