|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θυμάμαι καλά δεν έχει κάνει ακόμα!
|
|
||||
|
||||
![]()
ε τότε θέλει ακόμα.
φίλε βάλε τροφή σε τούλι, πολύ. Θυμισέ μου πόσα λίτρα ειναι και πόσα ψάρια θα βάλεις ;
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα, εχει γινει μια αλλαγη σε 7 μερες και τωρα φτανουμε στην 10η θα μπουν 7-8 saulosi στα 120lt οπου θα κρατηθει αργοτερα ενα χαρεμι στο συγκεκριμενο ενυδρειο.σημερα το βραδ θα γινει και η τελικη αλλαγη πριν μπουν το ψαρακια μεσα , οπου το νερο της αλλαγης θα γινει απο αλλο ενυδρειο για να δουλεψει και αυτο σαν μπολι μια βδομαδα
|
|
||||
|
||||
![]()
Την Δευτέρα δεν είπες ότι θα έρθουν;
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι δευτερα παραλμαβανω, οποτε λεω σημερα το βραδυ να κανω την αλλαγη ωστε να ενισχυσω κι αλλο την βιολογια μου να δουλεψει μια μερα να πιασει θερμοκρασια και δευτερα πρωι να μπουν τα ψαρακια
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά θα ήταν να το καθυστερούσες λίγο γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί το στρώσιμο!
|
|
|||
|
|||
![]()
παρελαβα σημερα το πρωι,
![]() ![]() ![]() ενισχυσα κι αλλο την βιολογια εχθες με αλλαγη νερου απο το αλλο ενυδρειο, εντοπισα και ενα τεραστιο λαθος ( βασικα με ρωτησε ο φιλος μου γεματος περιεργεια,...<ρε λακαμα το σγουγγαρι θα το παρεις????> βαρατε ελευθερα ![]() ![]() ![]() να ευχαριστω τον πασχαλη για τα ψαρακια του και την αψογη συναλλαγη και περιποιηση του δεματος... ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() Κοπάδι και παιχνίδια με την ροή.... Στάλθηκε από το Vodafone Smart 4 max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fantomas : 27-03-17 στις 21:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρικη (γενικως) | kixlidatos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 08-11-14 17:12 |
ΑΠΟ MOLLY ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΗ(?) | HLIASKR | Γενικά περί Κεντρικής Αμερικής | 28 | 13-10-11 14:31 |
ΑΜΕΡΙΚΗ VS ΑΦΡΙΚΗ | sonic | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-11-10 17:55 |
κατι σαν σκουρια απο την πανω μερια των γκαπυ.. | μελινακι | Ζωοτόκα | 7 | 29-01-08 14:36 |
Κουνελοψαρο Απο Αφρικη....!!!! | malawi | Malawi | 5 | 11-08-06 10:40 |