|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και αυτή τη φορά Τάκη.
Για να φτιάξω τη βιολογία τι μπορώ να κάνω; Μπορώ να περιμένω λίγο αν θεωρείς πως είναι απαραίτητο. Να ρίχνω τροφή ώστε να παράγω ρύπους; Θα διαβάσω σίγουρα ξανά το υπόμνημα με τις προτάσεις για 60λτ, παρ' όλ' αυτά έχεις να προτείνεις κάποια είδη που να ενδείκνυνται για αυτά τα λίτρα και έναν αρχάριο; Κάποιος τρόπος για περιορισμό του πληθυσμού των γκάπυ, πέρα από το να δίνω συνεχώς, να υποθέσω δεν υπάρχει, έτσι; Σχετικά με τα σαλιγκάρια κάποιος; |
|
||||
|
||||
![]()
Τα σαλιγκάρια άσε τα μέσα.
Μπορεί να βάζεις λίγη τροφή σε τούλι, όχι πολύ όμως γιατι θα ανεβάσεις αμμωνία και έχεις τις γαρίδες μέσα. Ταυτόχρονα θα ταίζεις καλά τις γαρίδες, 3-4 φορές ημέρα. Δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις τα ζωοτόκα να μη γελάνε, και δεν θέλουν υφάλμυρο νερό, είναι μύθος αυτό. Ναί, διάβασε εδώ για ψαράκια http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54573
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, αυτο το υπομνημα ειχα κι εγω σκοπο να διαβασω. Το ξανακοιταξα και βρηκα καποια που με ενδιαφερουν. Αφου με αποθαρρυνες για τα γκαπυ, μου αρεσαν τα cherry barb και τα honey κ dwarf gourami. Στα γκουραμι απ οτι καταλαβα τα dwarf ειναι καπως πιο εντυπωσιακα, αλλα και μεγαλωνουν λιγο περισσοτερο;
Θα μπορουσε το ενυδρειο μου να σηκωσει ενα μικρο κοπαδι cherry barbs (πχ 6) και ενα ζευγαρακι απο καποιο γκουραμι; Η θα φτασει στα ορια του οποτε ειναι καλύτερο να βαλω μονο το ενα απο τα δυο ειδη; Θα παω και καμια βολτα απο πετ σοπ να τα δω κι απο κοντα ![]() Γενικα, απ οτι καταλαβαινω τα ασπονδυλα παραγουν ελαχιστους ρυπους οποτε δεν επιβαρυνουν αρκετα; πχ, μπορω να αυξησω τις γαριδες μου (νομιζω οτι εχω δυο αρσενικες, θα ηθελα να βαλω και καμια θηλυκια). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασπόνδυλα και κιχλιδες!!! | NickLad | Malawi | 3 | 19-04-16 12:18 |
Aσπόνδυλα | OlgaM | Σαλιγκάρια | 22 | 23-03-11 19:17 |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Τι ασπόνδυλα σε FO; | sp67 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 02-02-10 09:29 |