|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολη την παρεα!!
Δεν μου φτανει το 200αρι μου... Θελω συνεχως με κατι να ασχολουμε! Οποτε ειμαι σε σκεψη για ενα κυβο 30Χ30 πλατος και μηκος. Το υψος δε με πειραζει. Ηθελα να κανω ενα μικρο παραδεισο σαν και αυτα που βλεπουμε στο youtube. Λογω των λιγων λιτρων ακομα δεν ξερω τι ψαρια θα φιλοξενηθουν, αν και ειναι το τελευταιο που με απασχολει. Εχω κατι περισευουμενες πετρες λαβας, θα χρησιμοποιησω μια εξ αυτων σαν κεντρικη πετρα (father stone), αλλιως αναλογα με την εμπνευση που θα παρω απο αλλους κυβους θα παρω καποια ομορφη ριζα. Σιγουρα θα μπουν φυτα. Για φωτισμο σκευτομαι να βαλω ενα φωτιστικο led του εμποριου. Εχετε κατι καλο να μου προτεινετε? Ο χωρος που θα το βαλω περνει και κρεμαστο. Τελος, βοηθεια θα χρειαστω για τη φιλτρανση. Λογω των λιγων λιτρων δε ξερω αν με περνει για καποιο εσωτερικο καλο. Εχω δε κατι κρεμαστα, αλλα δε ξερω και πολλα απο τα κρεμαστα. ------------------------- ενας ενας παιδια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 11-01-16 στις 13:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για φίλτρο είσαι αρκετά στενόχωρα για εσωτερικό.
Ένα αξιόπιστο κρεμαστό https://www.eheim.com/en_GB/products...ilters/liberty ή κάποιο κινεζάκι πολύ φθηνότερο πχ http://www.igna.gr/index.php/eshop/f...00-lt-h-detail Ο φωτισμός με led μάλλον θα σε περιορίσει στην επιλογή μόνο εύκολων φυτών. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω κλεοβουλε για τις προτασεις σου.
Ο φωτισμος μπορει να ειναι οτιδηποτε! Τα λεντ ηταν μια ιδεα. Υπαρχουν πολυ ομορφα και διακριτικα φωτιστικα που εχω δει, που αν και ειναι για γραφεια, δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα. Σαν βοηθητικο για τα φυτα μου, περα απο το λιπασμα ελεγα να βαλω και απο το mini pressurised kit Co2. Ποια η αποψη σας? |
|
|||
|
|||
![]()
τι γινετε ρε παιδια?
|
|
||||
|
||||
![]()
το εφτιαξες? εχει καιρο που εχω παρει και εγω ενα μικρο 20λιτρο κυβο για να παιζω.
προτασεις να σου κανω αλλα στην τελικη ειναι στην τσεπη του καθενος. για φιλτρο πχ το ιδανικο ειναι να παρεις ενα eheim liberty ειναι η σειρα με τα κρεμαστα φιλτρα. ιδανικοτερο για μενα το μεγαλυτερο για να σου μεινει αμα θελεις να ανεβεις στα λιτρα. εγω χρησιμοποιω εσωτερικο aquanova προς το παρον, μικρο σε μεγεθος μεγαλο σε ροη. φωτιστικο γραφειου απο μικρο μεχρι 60ρα λαμπα μπορεις να βρεις οτι θελεις. για co2 σε αυτα τα λιτρα μπορεις πολυ ευκολα να παιξεις με ενα υγρο easycarbo. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
για φως εκει καπου κατεληξα. διοξυδιο ελεγα η diy η το mini presurized kit, βεβαια δε ξερω ποσο καλο ειναι. το υγρο αυτο που λες ειναι σα το excel? να παιζω θελω και εγω... ------------------------- https://www.youtube.com/watch?v=xRnmrNkWq6M μου αρεσει η συγκεκριμενη ιδεα για κρεμαστο φιλτρο νομιζω οτι ο τακης μπορει να την αξιολογησει οπως πρεπει!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 15-01-16 στις 13:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με 15 ευρω παιρνεις γυαλα ετοιμη κολλημενη 45λτ απο Πολωνία και τα μεταφορικά μέσα,προσπαθώ να ψωνίζω απο ελληνικά μαγαζιά αλλά οχι με δεκαπλάσια τιμη
![]()
|
|||
|
|||
![]()
τακη δλδ στο φυτεμενο περα απο το να αναβει τα φωτα τι διαφορετικο κανει?
|
|
||||
|
||||
![]()
βρε συ, εσυ μόνο για τα φωτα το θες, τι άλλο θες να κάνεις ;
|
|||
|
|||
![]()
χαχα! τελοσπαντων!!
![]() ![]() κοιταω τωρα να παρω τζαμια, βρηκα μια αντλια 300αρα με ενα 10ευρω. θα παρω και την bisson. ταπερακι θελω να βρ τωρα. αμα αδειασω θα πεταχτω στα τζαμπο. να εχει το λεροι τιποτα? |
|
|||
|
|||
![]()
ΝΕΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ.
το ενυδρειο θα μπει στην βαση που βλεπετε. ειναι τα συρταρια της κουζινας, γερο ξυλο και αντεχει. υπολογιζω λοιπονε νεες διαστασεις. 47εκ μηκος, 40 εκ βαθος και 35 υψος Ή 40Χ40Χ35. Ο ενδιασμος μου στις διαστασεις ειναι οσον αφορα την διευκολυνση του hardscape, αλλα και πως το ενυδρειο θα δειχνει πιο ωραιο σα στησιμο. τι λετε απο τα 2? |
|
||||
|
||||
![]()
Το στρατουμ οπως το manado οπως το flourite ειναι χαλίκια οχι υποστρωματα οπως λανθασμενα τα λεμε ,οποτε μπαινουν μονα τους οχι με χαλίκι από πάνω, ειναι ελαφριά οταν λεμε συγκριτικα με αλλα χαλίκια, το να βαλεις χαλικι αλλο απο πανω δεν υπάρχει λόγος αν δεν σε βολεύει το στρατουμ απλα δεν το παίρνεις ,ειναι σαν κι αυτους που παίρνουν σιποραξ κ το σπάνε αλλάζοντας την συμπεριφορά του υλικού
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρος κηπος | maxmike | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-10-13 17:43 |
μικρος κοτσυφας! | Commando | ¶λλα ζώα | 20 | 17-04-13 23:03 |
θερμοστατης μικρος | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 04-02-10 20:42 |
Πως σας φαινεται ο μικρος ? | imichal | Malawi | 12 | 23-12-08 21:16 |