|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πριν απο δυομιση εβδομαδες εκλεισαν οι σχολες και τα 7 εντλερακια(3 ενηλικα και τα αλλα ανηλικα) και οι τρεις γαριδες στο 30λιτρο ενυδρειο επρεπε να μην μονα τους....
ετσι εκανα μια αλλαγη και ερηξα μεσα 2 ταμπλετες για γαριδες ελπιζοντας να τσιμπισουν απο αυτες και να μεινουν ζωντανα... βεβαια η μεγαλητερη ανυσηχια μου ηταν να μην ανεβασει αμμωνια και πεθανουν ολα... αλλα μετα απο δυο εβδομαδες και τρεις μερες ολα τα ψαρια και οι γαριδες ζουν ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. φτου φτου μη τα ματιασω |
|
||||
|
||||
![]()
Παλι καλα...Φανταζομαι τωρα θα εκανες μια γενναια αλλαγη νερου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα οχι εγω αλλα η κοπελα μου θα κανει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι να στρωσουμε ολοι τις κοπελες μας να μας κανουν τις αλλαγες νερου και εμεις μονο να απολαμβανουμε τα ενυδρεια μας!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχω ακουσει κανεναν να εχασε τα ψαρια του απο ασιτια.
Αντιθετα πολλα ψαρια χαθηκαν απο υπερβολικο ταισμα. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετρησεις μετα απο 2 εβδομαδες | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 13-10-09 02:08 |
Εξ. +Εσ. φιλτρο ( με τι μεσα?) | Dekanat | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 24-09-08 23:18 |
ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. | alexx | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 30-05-08 10:06 |
μετα απο αρωστια? | oscar1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 01-04-08 07:40 |
4 χρονια μετα | Dimis. | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 15-10-07 11:38 |